Zonguldak Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, corona virüsü sebebiyle haksızlık yapan firmalara ceza verileceğini belirterek şunları söyledi; 
"Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm ülkeleri etkisi altına alan Koronavirüs salgını ülkemizi de etkilemiştir. Devletimiz tarafından vatandaşlarımız hızlı bir şekilde bilgilendirilmiş, alınması gereken tedbirler alınmış ve kurumlarımızın çalışma sistemi salgınla mücadeleye odaklı olarak yeniden düzenlenmiştir. İş dünyamız da devletimizce alınan tedbirlere hızlı bir şekilde uyum sağlamış olup salgınla mücadeleye katkı vermektedir.
Bununla birlikte gerek basından, gerek sosyal medyadan ve gerekse vatandaşlarımızdan bazı ürünlerde haksız fiyat artışı yapıldığı yönünde geri bildirimler alınmaktadır. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve haksızlık yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duruyoruz. Herkes bilmeli ki vatandaşlarımızı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi