ZTSO Başkanı Demir, ülke genelinde mağaza sayısını 40’a çıkartan İş insanı Yusuf Yılmaz’ı ziyaret etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ,ülke genelinde mağaza sayılarını 40 ,çalışan sayılarını 600’e yükselten AÇIK ÇARŞI- Bedir Tekstil Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz’ı şirket merkezinde ziyaret  etti.

  ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya’nın da eşlik ettiği ziyarette çeyrek asıra dayanan başarı hikâyesini anlatan, mevcut durumun analizini yapan Yılmaz 40 mağazada gerçekleştirdikleri ticari faaliyetlerini özetlerken ,tercih edilebilirlikte ulusal markalarla aynı kategoriye gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ülkenin en büyük ve saygın AVM’ lerinde mağaza açtıklarını, büyüme aşamasında piyasa araştırması ve AVM pazarlama şirketleri ile yapılan görüşmeler sonucunda açılan mağazalarda yatırımın tümünü üstlenirken, gelinen noktada öncelikli ve yatırımcı kuruluş tarafından mağaza teşviki verilen firma konumuna ulaştıklarını vurgulayarak  “  Ulusal pazarda planlı ve programlı, müşteri odaklı çalışmanın karşılığını  alıyoruz.  AVM işleten kuruluşların öncelikli davet listesindeyiz. 4 markamız 40 mağazamız 600 çalışanımız ile  her yıl kalite ve yatırım çıtamızı yükseltiyoruz. ”dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Metin Demir İle Oda Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ise Zonguldak’ın ekonomik ve sosyal panoraması üzerine görüşlerini ifade ederek devam eden projeler hakkında bilgilendirdikleri Yılmaz’ı başarılarından ötürü tebrik ederken ZTSO tarafından yayımlanan Zonguldak Kentleşme Almanağını hediye ettiler.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi