AK Parti Çatalağzı Başkanı Demirhan Demircioğlu, normalleşme süreciyle birlikte il başkanımızın talimatıyla sahalara ineceğiz, vatandaşımızın içinde olacağız, vatandaşımızın sorununu çözmeye çalışacağız halkımıza iç içe yaşayacağız." dedi.
AK Parti Çatalağzı Başkanı Demirhan Demircioğlu, teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi verdi.
12 Ocak 2020 tarihinde göreve gelen Demirhan Demircioğlu teşkilat çalışmalarına hız verdiklerini ve normalleşme süreci kapsamında sahaya ineceklerini ifade ederek şunları söyledi:
"Bildiğiniz üzere 12 Ocak 2020 tarihinde kongremizi yaptık teşkilatımızı kurduk beldeye binamızı yeniledik ve çalışmalarımıza başladık. Bir müddet sonra da Covid-19 sebebiyle toplantılarımız askıya almıştık, tele-konferans yoluyla görüntülü olarak toplantımızı şu ana kadar yaptık. Şimdi bundan sonraki süreçte de il başkanımızın talimatıyla sahalara ineceğiz, vatandaşımızın içinde olacağız, vatandaşımızın sorununu çözmeye çalışacağız halkımıza iç içe yaşayacağız seçime kadar hazır olacağız.
KADIN KOLARIMIZ KURDUK, GENÇLİK KOLARIMIZ KONGRE YAPACAK
Çatalağzı'nda belde teşkilatımızı kurduktan sonra Ocak ayında kadın kollarımızı kurduk gençlik kollarımızda hazır gençlik kollarımızın kongresi olacak onu da yapacağız ondan sonra teşkilat çalışmaları yoğun şekilde devam edeceğiz.
BELDE BİNASINDA TADİLAT YAPTIK
Demircioğlu son olarak eski teşkilat binasının içerisinde tadilat ve değişiklik yaptıklarını da sözlerine ekledi.
(HABER-ERCAN DEMİR)