Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü ve 4 Dünya Madenciler Günü'nü kutladı.
Varol Demirköse partisinin Kadın Kolları toplantısına katıldı.Demirköse, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman madencilerin ve engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını soyledi.

ENGELLİLERiN HAKLARI KONUSUNDA DESTEKÇİSİYİZ
3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyoruz. Ancak kutlamaların sadece sözde kalmasını değil uygulamada kutlama kapsamında engelli insanlarımızın vatandaşlarımızı hak ettiği şekilde yaşaması, devletimizin de bu konuda gereken tedbirleri alması onların hakların verilmesi her düzeyde en iyi hale getirmek için çalışma yapılmasını biz de destekliyoruz. Engellilerimizi yanındayız onlar için çıkacak olan her türlü kanun ve mevzuatlar da yönetmekle de biz devletimizin yanındayız'' dedi.

MADENCİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLUYORUZ

Ayrıca  4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nü kutladığını belirten Varol Demirköse, ''Zonguldak nasıl bir şey diye sordukları zaman evinden besmele ile çıkıp maden ocağına gidip kimi zaman şehadete dönenleri memleketi olarak bir Zonguldak tanıyoruz ve 4 Aralık Dünya Madenciler gününü kutluyoruz.'' dedi. 

(HABER-ERCAN DEMiR)

Editör: Haber Merkezi