5. Olağan Kurul öncesi ilçelerimizde ilçe temsilciliği ve delege seçimlerine gidildi. Yoğun bir katılımın olduğu seçimlerle ilçe temsilcilerimiz ve yönetim kurulları ile il yönetimini belirleyecek delegeler seçildi.

Merkez ilçede delege seçimlerine yoğun bir ilgi vardı...

Merkez ilçede zorunlu organlardan gelen delegelerin dışındaki 36 delegelik için kıyasıya bir yarış yaşandı. Toplam üç sandık, sabahın erken saatlerinde kuruldu.Oy verme işlemleri 11.00-17.00 arasında sendika binasında gerçekleşti. Oy verme işlemleri sona erer ermez sandık görevlileri sayım döküm cetvellerini oluşturdular.

"Özgür İrade, Demokratik Seçim" Sloganıyla hazırlandığımız 5. olağan Kurul Öncesi  il yönetimimizi oluşturacak 36 delege kıyasıya bir yarış sonucunda belirlendi.

Alaplı Murat Asma'yla devam dedi...

Alaplı ilçemizde temsilcilik için iki liste yarıştı. Seçim sonucunda mevcut temsilcimiz Murat Asma güven tazeledi.  Asma'nın ekibinde şu isimler yer aldı:

Murat  ASMA, Metin COŞKUN, Ufuk GÜLTEKİN, Erçin AYDIN, Ahmet Ziya DOĞAN, Ali SOYYİĞİT, Ersin ATLIHAN.

Yeni Çaycuma temsilcimiz: Mehmet Kocaarslan...

Çaycuma temsilciliğimiz için iki liste yarıştı. İpi Kocaarslan'ın ekibi göğüsledi. İşte Çaycuma yeni yönetim kurulumuz:

Mehmet KOCAARSLAN, Mikail BAĞCI, Elçin KARA ÜSTÜNKUL, Mehmet BİLGİN, İsmail  TAŞKIRAN,Elif BOŞNAK, Mustafa SARAÇ.

Devrek'te Sonay Sarımeşe ve ekibiyle devam...

Tek liste olarak girilen Devrek temsilcilik seçiminde temsilcimiz Sonay Sarımeşe  yeniden seçildi. İşte Devrek'in kazanan ekibi:

Sonay SARIMEŞE, Oğuz BÖLGE, Ertan AKCA, Siyami AKPINAR, Ere UNCU, Refik BUDAK, Hüseyin KUŞÇUOĞLU.

Babal, güven tazeledi...

Ereğli ilçemizde de ilçe temsilciliği ve kongre delege adayları seçimi yapıldı. Özel İdare binasındaki Eğitim Birsen kongresine tek listeyle girildi. Ziya Babal başkanlığındaki listede Hasan GÜLHAN, Sedat AKDENİZ, Mustafa KAPLAN, Sinan YILDIRIM, Fuat YILMAZ, Yılmaz EKİCİ yer aldı. Kongreye sendika üyesi eğitimciler yoğun katılım sağlarken oylarını kullanıp Başkan Ziya Babal ve yönetimini tebrik etti. 

Gökçebey'de İkinci Satuk Dönemi...

Güven tazeleyen ilçelerimizden biri de Gökçebey oldu. Mevcut başkanımız ve ekibi ikinci kez ipi göğüsledi. Gökçebey'de ikinci Satuk döneminin ekibi şu şekilde oluştu: Erdal SATUK, Hayati MASALCI, Harun ATA, Erdoğan  GÜNEŞ, Hasan KERTER, Mevlüt UZUNEL , Muhammet KARAKAYA.

Kilimli'de Yeni Dönemin Adı: Cenk Cem Bayram...

Kilimli ilçemizde de yoğun bir katılımla yönetim oluşturuldu.Tek liste olarak girilen seçimde yeni dönem şu isimlerden oluştu: Cenk Cem Bayram, Kamil ZOROĞLU, İrfan BAYRAM, Çetin DEMİR, Ünal ENGİN, Erdal AKMAN, Ahmet YETİM.

Kozlu'da Korku varsa korku yok !!!

Güven tazeleyen ilçelerimizden bir diğeri Kozlu. Tuncay Korku ve ekibi bir kez daha ipi göğüsledi. Kozlu yönetim kurulumuz şu şekilde oluştu: Tuncay KORKU, Ekrem Mert SİVRİ, Orhan BURGUCU, Murat SEVİNDİK, Nuri BOZACIOĞLU, Osman MENTEŞE, Ömer ABACI

Dede: Darısı 5. Olağan Kurula...

Şube Başkanımız Sadettin Dede, yaptığı açıklamada Zonguldak'ın her bölgesinde son derece olgun ve demokratik bir seçim süreci yaşadığımız ifade etti. Darısı 5. Olağan Kurula diyen Dede, yeni seçilen yönetimlerimizi tebrik ettiğini, önceki dönemlerde birlikte çalıştığımız ancak yeni yönetimlerde yer almayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ettiğini ifade etti. Kadim bir medeniyet ve öncü yol açıcıcıların bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Eğitim-Bir-sen'in çatısı altında hizmet vereceğini ifade eden Dede, vefanın bizim kültürel genlerimizde olduğunu söyledi.

Eğitim-Bir-Sen'de seçilen veya seçilemeyen ayrımı olmadığını, Zonguldak'ın eğitim ortamına hep birlikte el ele katkı sunmaya devam edeceğimiz dedi. Şube başkanımız Dede 17 Kasım'da olağan kongremizle yeni il yönetiminin de belirleneceğini ifade etti.

       (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi