Deniz Kulübü'nde kadınlar matinesi düzenlendi. Gecede tanesi 5 liradan satılan 163 çikolatanın geliri sokak hayvanları için kullanıldı. 
Sosyal sorumluluklar proje sahibi Nur Sarı, ikincisini düzenlediği kadınlar matinesine katılanlara ve katkısı olanlara teşekkür ederek şunları ifade etti:
”Bir etkinliği daha en güzelinden sonlandırmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Biz yanımızda olan destekçilerimizle sosyal sorumluluklarda da ve bu tür eğlencelerde koşulsuz şartsız hep birlikteyiz. Kocaman bir aile olduk eğlenerek de eğlenirken düşünerek de hep bir aradayız.Bunun için başta  gecenin ev sahibi, Deniz Klubü Ailesi ve Miraç Kara ‘ya, Esas 67 Burda Avm Ailesine Pazarlama Müdürü Pelin Kılıçalsan’a ,D All in ‘ne, Bizbize Meze’ye, Dedeman Otel’e, Deniz Feneri ‘ne, Elif-Ekrem Kuoför ‘e, 372 Butik ve buraya sığdıramayacağımız sevenlerimize yanımızda oldukları için çok teşekkür ederiz.
Dün akşam erken yılbaşı kutladık tüm kadınlarımız ile herkesin memnun kaldığını bilmek ve eğlenerek geceyi sonlandırdığını bilmek bizim için çok değerliydi. Bir Nur Sarı var ise bir etkinliği imzasında sosyal sorumluluğa değmeden geçemezsiniz. Gecenin hediye çekilişi için satılan çikolatalarımızdan 5 tl den 163 tane çikolata satıldı ve bu çikolataların gelirini sokaktaki dostlarımız için kullandık. Dün akşam eğlenirken aslında sokak hayvanlarını da sevindirdi tüm kadınlar Daha öncede kadınlar matinesi kahvaltısı yapmıştık sonucu yine sokak hayvanlarımız içindi. Daha eğlenicez eğlenirken de sevidireceğimiz bir sürü etkinliklerimiz olucak bizi takipte kalın." 

Gecede Kadınlar Serkan Kocasoy ve orkestrası ile doyasıya eğlendi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi