FİKRET ZAMAN'DAN, ŞERAFETTİN TURPCU’YA GÖNDERME

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yapılacak olan kurultay öncesinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na bayrak açan ve değişim isteyen CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu’ya teşkilatlardan tepki gelmeye devam ediyor.

İl başkanı Umut Başoğlu’un “Biz yolumuza Kemal Kılıçdaroğlu ile devam edeceğiz” açıklamasını ardından CHP merkez İlçe başkanı Fikret zaman’da, Dere geçerken at değiştirilmez ata sözünü hatırlatarak, “Biz Kurultay süreci başladığında daha önce merkez ilçe yönetimi olarak bir açıklama yaptık biz Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibine arkasında olduğumuzu açıklamasını yaptık şimdi 2019 seçimlerine giderken at değiştirmenin de doğru olacağını düşünmüyorum” dedi.

Fikret zaman yaptığı açıklamada sözlerine şu şekilde devam etti:

TURPCU’NUN SÖYLEDİKLERİ KENDİSİNİ BAĞLAR

“Biz Kurultay süreci başladığında daha önce merkez ilçe yönetimi olarak bir açıklama yapmıştık. Biz Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibine arkasında olduğumuzu açıklamasını yaptık. Şumdi 2019 seçimlerine giderken at değiştirmenin de doğru olacağını düşünmüyorum bu anlamda. Dere geçerken at değiştirilmez diye atalarımızın söylediği bir söz vardır. Bu anlamda bunun doğru olmayacağını söylüyorum. 4 adaydan da sanırım 2 kişi kalacak. 2 adayın yeterli imzayı toplayabileceklerini düşünmüyorum. 2 adaylı geçecek. Dolayısıyla biz vekilin söylemesi kendisini bağlar ama biz Merkezi olarak Sayın Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduğumuz açıkladık ve aynı kararlılıkla devam edeceğiz”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi