DEVA Partisi Merkez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkan Vekili Ali Memişoğlu'nu ziyaret etti


DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi Nerkez ilçe Başkan Vekili Ali Memişığlu ve yönetimini ziyaret etti. 

Gelecek Partisi Merkez ilçe Başkan Vekili Ali Memişoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Memişoğlu hem gelecek hem de Deva Partisi'nin yeni kurulan bir parti olduğunu ve işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt'da "Biz tabii kongremizi yaptıktan sonra diğer siyasi partileri ziyarete devam ediyoruz ve bugün de gelecek Partisş'ni ziyaret ettik. Gittiğimiz her yerde söylediğimiz gibi yeni Parti eski parti diye bir şey yok. Önce Birlik, önce beraberlik var, önce millet, önce Vatan, önce bayrak var. Biz bu niyetler içerisinde Zonguldak'taki tüm siyasi partileri ziyaret ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Başkanımıza hayırlı olsun diliyorum Ben. Umarım çıktığımız yolda hep birlikte önce Türkiye'miz sonra Zonguldak'ımızı geleceği için güzel adımlar atarız."ifadesini kullandı

Gelecek Partisi İl Başkanı Hikmet Aydın'da konuklarına ziyaretinden dolayı  ayrıca teşekkür etti.

 (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi