Orhan Bozkurt; Zonguldak’ın ve insanların refahını yükseltmek için çalışıyoruz

DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt  Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu, ziyaretinde Zonguldak’ın ve insanların refahını yükseltmek için çalışıyoruz dedi. 


Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu’nu ziyaret eden DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, “Bugün Saadet Partisi’ni ziyaret ettik. Çok da iyi karşılandık. Biz gittiğimiz her yerde aynı şeyi söylüyoruz. Türkiye ve Zonguldak için elele verip çalışmak. Birlik ve beraberliğe açık olan herkezi kapı kapı dolaşıp ziyaret ediyoruz. Zonguldak’ın ve insanların refah düzeyini yükseltmek için sürekli çalışacağız. Saadet Partisini nazik davranı için teşekkür ediyorum dedi.

HOROZOĞLU; DEVA PARTİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu’ “Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Orhan bozkurt Deva Partisi ve yönetimi partimizi ziyarete geldiler. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Başkanım yeni kongre yaptığı için bu tür ziyaretler yapıyorlar ve çok da iyi yapıyor. Burada tanışıp  Zonguldak için ve Türkiye için yararlı olacak fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi