BAŞKAN SEMERCİ VE BERABERİNDEKİ DEVREK HEYETİ ASKERLERİMİZE DESTEK VERMEK AMACIYLA HATAY'A GİTTİ

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığında il genel meclis üyeleri ve muhtarların yer aldığı Devrek heyeti Afrin Zeytin Dalı Harekatında mücadele eden Kahraman Mehmetçiklerimize destek ve moral vermek amacıyla Hatay'a gittiler.

Yolculuk öncesi Cumhuriyet Meydanında uğurlama töreni yapıldı. Bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, kahraman vatan evlatlarımıza destek olmak, moral vermek, yanlarında olduklarını göstermek amacıyla il genel meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte Hatay'a gittiklerini dile getirdi.

Devrek’te bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler tarafından askerlerimize yazılan mektuplar onlara ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ile şube müdürleri tarafından Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İl Genel Meclis Üyeleri ile Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Muhterem Benli'ye teslim edildi.

Dua edilmesinin ardından uğurlama töreni sona erdi. Uğurlama töreninin ardından vatandaşlar Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve beraberindeki heyete hayırlı yolculuklar dileyerek kahraman vatan evlatlarımıza selamlarını ilettiler.

KIRIKHAN KAYMAKAMI İLE BELEDİYE BAŞKANI DEVREK HEYETİNİ KARŞILADI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığındaki Devrek heyeti Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Kaymakam Erkayıran ve Başkan Yavuz'a gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek ilçenin dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonu ile ilçenin yöresel ürünlerinden Beyaz Baklava ve Cevizli Kömeç takdim etti.

BAŞKAN SEMERCİ VE BERABERİNDEKİ DEVREK HEYETİ AFRİN SINIR BÖLGESİNDE

Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığındaki Devrek heyeti Afrin sınır bölgesinde bulunan Sugediğinde Devrekli Albay Ahmet Gürbüz tarafından karşılandı.

Sınır bölgesinde Albay Gürbüz ile görüşerek bilgi alan Devrek heyeti Kahraman Mehmetçiklerimize Devrek’in yöresel ürünlerinden Devrek Baklavası ve Cevizli Kömeç gönderdiler.

Ayrıca Devrek’te bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler tarafından askerlerimiz için yazılan mektuplar onlara ulaştırılmak üzere yetkililere teslim edildi.

 

BAŞKAN SEMERCİ İLE BERABERİNDEKİLERDEN HATAY VALİSİ ERDAL ATA'YA ZİYARET

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, il genel meclis üyeleri ve muhtarların yer aldığı Devrek heyeti geçtiğimiz dönemlerde Zonguldak Valiliği görevinde bulunan Hatay Valisi Erdal Ata’yı ziyaret etti.

Devrek heyetini makamında kabul eden Vali Ata, misafirlerinin buralara kadar gelerek gösterdikleri kadirşinaslıktan dolayı teşekkür etti.

Başkan Semerci ise Vali Ata’ya kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan tüm güvenlik güçlerimiz için duacı olduklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Semerci, ordumuzun her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK YETİM KÖYÜ ZİYARET EDİLDİ

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığındaki Devrek heyeti Reyhanlı’da bulunan Cilvegözü Sınır Kapısını ziyaret ettiler. 

Reyhanlı’yı ziyaret ederek Suriye Faaliyetler ve Reyhanlı İHH Koordinatörü Devrekli Erhan Yemelek’ten yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldılar. Ayrıca burada bulunan Dünyanın en büyük yetim köyünü ziyaret ederek yapılan çalışmaları incelediler. Türkiye’den gelen yardım tırlarının lojistik merkezi ziyaret edildi.

 

Editör: Haber Merkezi