İYİ Parti Merkez İlçe Kongresinde seçimlerini kazanan Dilay Küçük, seçim kurulu'ndan mazbatasını aldı.

İlçe seçim kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra Dilay Küçük İl Başkanı Yavuz Erkmen ve partililer ile birlikte adliye binası önünde fotoğraf çektirdiler.

Mazbatasını alan İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük yaptığı açıklamada, Regaip Kandili gibi kutsal bir günde mazbatasını almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek şunları söyledi;

"İlk önce tüm Müslüman aleminin Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu güzel günde görevi almak da benim için bir ayrıcalık.İyi Parti ilk günkü heyecanıyla bugün de yola devam edecek. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.Memleketimiz, Zonguldak'ımın için en iyisini yapmak için uğraşacağım."dedi.

MERAL AKŞENER' İ ZONGULDAK'TA AĞIRLAYACAĞIZ

İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen de, merkez ilçe kongresinde kadınların iyi parti olduğunu ve Dilay Küçüğün de en iyi şekilde görevini yapılacağını söyledi İyi Parti Genel Başkanı Meral  Akşener'i önümüzdeki günlerde Zonguldak'a alacaklarında ifade eden İl Başkanı Yavuz Erkmen şunları söyledi.

"Dilay Küçük'e ve partimize hayırlı olmasını dilerken aynı zamanda tüm Zonguldak'tan tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni bir kez daha tebrik etmek istiyoruz. Sağlıkla sevdikleriyle birlikte nice kandillere ulaşmalarını diliyoruz. bildiğiniz üzere İyi Parti kongre süreci devam ediyor ilçelerimizde teker teker kongrelerimizi yapıyoruz, geçtiğimiz hafta sonu merkez ilçe kongremizi yaptık orada aday arkadaşlarımız yarıştı tabii ki parti içerisinde bu yarış, dolayısıyla gönülden birtakım insanların istekleri oluyor ama sonuçta  yarışı kazanan 1 kişi oluyor ama sonuçta baktığımız zaman kazanan ise iyi parti oluyor.  Bizim artık seçim dönemi geride kalmıştır.  Bu hafta sonu da Ereğli ve Alaplı ilçe kongrelerini gerçekleştireceğiz aynı dilekleri orada da tekrarlamak istiyorum. İyi Parti ilk günkü kuruluş heyecanı içerisinde milletin umudu olmaya devam edecektir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener karış karış bütün illeri dolaşıyor ilçeleri dolaşıyor gitmedik ilçe bırakmayacağım diyor. Bugüne kadar hizmet veren kuruluş dan bugüne kadar hizmet veren bütün İlçe Başkanı arkadaşlarımıza bütün Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.  Bu bir bayrak yarışıdır.Bu bayrak yarışları başkalarına devredilerek devam edecektir. Önemli olan Birlik içerisinde beraberlik içerisinde güzellik içerisinde bu hizmetleri başarmanın mutluluğunu birlikte yaşayabilmektir."

DEVİR TESLİM PAZARTESİ GÜNÜ..
Dilay Küçük görevi Erdal Gülay'dan Pazartesi düzenlenecek  olan devir teslim töreni ile devralacak.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi