Diyanet Vakfı tarafından Zonguldak Gazipaşa da kurban vekaleti standı açıldı.

Diyanet işleri Başkanlığı Türkiye diyanet vakfı işbirliğinde vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Zonguldak'ta stant açıldı.
Stantta vatandaşların vekaletle kurban hakkında bilgi verdiler. 

Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak şubesi Müdürü Yalçın  Kocadayı, vatandaşlara kurbanlarını diyanet vakfı'na vekalet vermesi çağrısında bulundu.
75 ülkede ve Türkiye'de kurbanlarını keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak larını ifade eden Yalçın kocadayı, "Kurban bayramının yaklaşması sebebiyle bugünden itibaren kurban vekaletlerini almak için standımızı gazipaşa'ya kurmuş bulunuyoruz. Yurtiçi 975 lira, yurtdışı ise 825 lira olmak üzere vekaleten kurban bağışlarını kabul ediyoruz ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Standımız hafta içi olmak üzere bayramın birinci günü de  dahil olmak üzere açık olacak. Kesim olarak da yurt içine toplamda 190 bölgede ve ülke olarak 75 ülkede kesim yapılacak ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak Her zaman olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahip bir mazlumların yanında olacağız. o yüzden kendileri de kurbanlarını paylaşmak istiyorlarsa bizlere gönül rahatlığıyla gelerek vekaletini verip paylaşabilirler."ifadesini kullandı.

(Haber-Ercan Demir)


Editör: Haber Merkezi