Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz'in  ziyaretinde konuşan Zonguldak Serbest muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem, "Verginin kutsallığıdan ziyade helalliğide çok önemlidir. Bu konuda bütün örgütler tarafından devletin  özellikle diyaneti tarafından aynı zamanda verginin kaçırılmasının haram olduğu, günah olduğu, eşit rekabet koşullarında aynı koşullarda ticari faaliyetlerde bulunması gerektiği, Bu bilinci de hep birlikte yaygınlaştırması gerektiği kanaatindeyim." dedi. 

31.Vergi Haftası kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve beraberindeki üst düzey yöneticiler, Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem'ii ziyaret etti.

Ziyarette vergi dairesi başkanı Halil İbrahim Temiz, muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem'e çiçek takdim etti.

HALİL İBRAHİM TEMİZ: VERGİNİN TOPLANMASINDA MI TAHSİLATINDA EN BÜYÜK PAYLAŞTIĞIMIZ SİZSİNİZ...
Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, "verginin ödenmesinde ve tahsilatında en önemli paylaşımımız olan Sivil Toplum Kuruluşu olan Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

TAHSİN ERDEM: VERGİNİN KUTSALLIĞIN DAN ZİYADE HELALLİĞİ DE ÇOK ÖNEMLİDİR VE DİYANET VERGİ KAÇIRMAK HARAMDIR GÜNAHTIR DİYE AÇIKLAMA YAPMALIDIR...
Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem''de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Verginin kutsallığı kadar helallik olmasını da çok büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem şunları kaydetti:

"Vergi Haftası dolayısıyla bu kutlamalara bizler de sizlerin yanınızdayız. Sizlerin en büyük destekçisiyiz. Vergi bilincinin tabana öğrencilerimize varana kadar en iyi şekilde anlatılması, bir  temel ahlak kuralı niteliğinde ve  bu bilincin yerleştirilmesi için her iki tarafında devleti'nde bütün vatandaşların da Sivil Toplum Örgütlerinde meslek odalarında aynı hassasiyeti göstermesi gerektiği konusunda ortak kanaatimi aynıdır.
Verginin kutsallığıdan ziyade helalliği de çok önemlidir.Bu konuda bütün örgütler tarafından devletin bütün resmi kurumlar tarafından, diyanet tarafından aynı zamanda verginin kaçırılmasının haram olduğu, günah olduğu, eşit rekabet koşullarında aynı koşullarda ticari faaliyetlerde bulunması gerektiği, Bu bilinci de hep birlikte el birliğiyle yaygınlaştırması gerektiği kanaatindeyim."
(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi