DOĞALGAZ VE ELEKTRİK ZAMLARI GERİ ALINSIN!!!

Zonguldak eski Bakkallar Odası Başkanı ve Esnaf Şükür Küçükali doğalgazı elektriği yapılan zamların geri alınması gerektiğini söyledi.

Küçükali Ayrıca Bakkal olarak fırıncıların bakkala uyguladılar. İskontolarının kaldırılmasına tepki göstererek şunları söyledi:

DOLAR DÜŞÜYOR DA, ZAMLAR NİYE DÜŞMÜYOR!!!

“Bakın şimdi Tarım Bakanı bir açıklama yaptı. Dedi ki; Ankara'da yapılan ekmek zammını geri alıyorum dedi. Ben de onu alkışladım hoşuma gitti ve Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum, vatandaşı düşündüğü halkı düşündü ve ekmek fiyatlarına zam yaptırmadı. Peki Enerji Bakanlığının aklına hiç mi gelmiyor doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlar neden geri alınmıyor.

Biz elektrik ve doğalgaz zammını kime şikayet edeceğiz, kime bildireceğiz. Bu zamlar neden bu kadar geri alınmıyor. Dolar durmadan geri gidiyor peki niye o zaman doğalgazda elektrikli diğer maddelerden niye ucuz ama olmuyor niye benzin düşmüyor bunları neden uygulama yollar”

FIRINCILAR BAKKALIN SATMIŞ OLDUĞU ALMIŞ OLDUĞU İSKONTAYI ELİNDEN ALDILAR. EKMEĞİN KALİTESİ DÜŞÜRÜLDÜ...

Şükür Küçükali yaptığı açıklamada, fırıncıların bakkalların eksik iskontaların kaldırmasına tapki göstererek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bir de bu ekmek fiyatları konuşma söyleyeceklerim var. Bir de bu ekmek fiyatları konuşma söyleyeceklerim var. Metal ekmek unutma fırıncılardan istiyor ama hükümet zam vermiyor. Hiç bu zamana kadar bir araya gelmeyelim fırıncılar şimdi bir araya geldiler bakkalın satmış olduğu almış olduğu iskontayı elinden aldılar. Fakat niye bakkala sahip çıkamaz neden proje sahip çıkan var. Bir de ekleyeyim kalitesini düşürdüler fırıncılar mecburiyet karşısında çünkü un çuvalları yüksek fiyatları ve şu anda ekmek kalitesi de oldukça düşmüş vaziyette. Bunun çözümünü bulmuyorlar, arada olan yine vatandaşa oluyor.

Ekmeğin kalitesi düştü fakat bununla ilgilenen yok” dedi.

Küçükali sözlerini esnafların fırsatçı olmadığını, belirterek, “Biz esnafı olarak fiyatları zam yapmıyoruz. Biz distribütör ben ne olursak onun üzerine satış yapıyoruz” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi