Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı " Milli Görüş" tartışmalarına son noktayı koydu

*** Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, Yeni Adım'ın "Milli Görüş tartışmalarına" ilişkin sorusu üzerine, " Yeniden Refah Partisi Milli Ğörüş'ün tek temsilcisi, Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan da Milli Görüş'ün tek lideridir" şeklinde konuştu.

*** Necdet Sarı, konuyla ilgili açıklamasında, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın, babası merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan tarafından yetiştirildiğini ve Türkiye siyasetine damgasını vuracak bir lider olarak Milli Görüş'ün tek lideri olmanın sorumluluğu içinde bulunduğunu söyledi.

*** Açıklamasında Milli Görüş'ten ayrılanlar ve kopmalar ve Milli Görüş gömleğini çıkarttık diyenler olduğunu vurgulayan Necdet Sarı, merhum Necmettin Erbakan'ın manevi liderliğinde Yeniden Refah Partisi'ni kurduklarını belirterek şunları söyledi :

" Yeniden Refah Partimizi kurmamızdaki en büyük ana sebep Milli Görüş’ten uzaklaşılması ve Erbakan hocamızın yolundan sapılmasıdır. Erbakan hocamız bizlere milli görüşü miras bıraktı. Bizler o mirası bir adım daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti göstermek durumundayız. Bu zamana kadar Milli Görüş’ten kopmalar olmuştur. Bu ayrılmalar Milli Görüş’ten ayrılma idi. Milli Görüş gömleğini çıkardık diyenler, Erbakan hocayla bu işler olmaz diyenler idiler. Oysaki Yeniden Refah Partililer olarak bizler milli görüşü gerçek anlamıyla hocamızdan aldığımız şekliyle vatandaşlarımıza ulaştırmak için partimizi kurduk. Eğilmeden, bükülmeden, sapmadan Milli Görüşçüler olmak en büyük gayemizden. Bizler Yeniden Refah Partililer olarak her türlü zulmü ve haksızlığı ortadan kaldırmayı iyinin, güzelin, faydalının, adil adaletin, doğrunun hakim olması temin edici faaliyetlerde bulunmayı, milli ve manevi değerlere bağlı, ahlaklı ve faziletli bir toplum inşa etmeyi, bireylerin her alanda temel hak ve hukuklarının korumasını siyasi anlayış olarak temel almaktayız. Tüm insanlığa adalet, refah, huzur ve barış, insan hakları, izzet ve onur sağlamak için çalışacağız. Millet iradesinin üzerinde hiçbir beşeri güç yoktur ilkesiyle hareket edecektir Yeniden Refah Partisi. 

Genel başkanımız, liderimiz Dr. Fatih Erbakan Bey tam manasıyla bir beyefendi kişiliğe sahiptir. Her şeyden önce merhum babası Erbakan hocamıza çok benziyor. Onun karakterini tamamıyla almış, Erbakan hocamız gibi çok naziktir. Bir lidere yakışacak her şey genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’de vardır. Genel başkanımızın huyu babasına benzediği gibi ilmi, feraseti, meselelere bakış açısı, çözüm önerileri de tıpkı babası gibi isabetli ve yerindedir. Bunları söylerken şunları ilave etmek isterim; genel başkanımız Erbakan hocamız tarafından yetiştirilmiş, gelecekte milli görüşün ve Türkiye’nin başına geçecek şekilde donatılmış ve Türkiye siyasetine damga vuracak bir lider olarak milli görüşün tek liderliğini yürütecek sorumluluk içerisindedir. Elbette ki teşkilatlar olarak liderimiz Fatih Erbakan Bey’i çok seviyoruz. Yaptığımız olağan kongrede de bunu tüm Dünya’ya haykırdık."

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi