Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği (DUMED) Karadeniz Bölge Başkanı Hakan Çebi, Zonguldak İl Başkanı Münevver Küçükertunç  ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Çetin Bozkurt’u ziyaret etti.
Bölge Başkanı Çebi, uyuşturucudan kurtulmak isteyen vatandaşlara yardımcı olmayı, bunun yanında kadına şiddet, çocuk istismarı, hayvan hakları gibi sosyal sorunlarlada aktif rol almayı amaçladıklarını, belirtti.
DUMED hakkında bilgi veren Başkan Çebi,  “Uyuşturucu bir hastalık değil, bağımlılıktır, bağımlılıktan kurtulmak isteyen vatandaşlarımıza, ailelere gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışacağız.”dedi.
Kendilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Çetin Bozkurt, “Zonguldak'ta, Devrek’te, Gökçebey’de kısacası ülkenin her yerinde böyle önemli bir konuyu görev edindiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizler de gerek şahsım gerekse belediye olarak bu konuda elimizden gelen yardım ve katkıyı koymaya hazırız”dedi.
Daha sonra Bölge Başkanı Hakan Çebi, Başkan Bozkurt’a, Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği Genel Merkezi’nin teşekkür plaketini sundu.
Ziyarette, DUMED’in Devrek Temsilcisi Dursun Mekik de hazır bulundu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi