Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Derneği il ve ilçe başkanları atandı

*** Yaklaşık birbuçuk yıl önce genel merkezi İstanbul’da kurulan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği ( DUMED) gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Ülkemizin birçok yerinde temsilcilik ofisleri bulunan DUMED’e gönüllü katılımcıların sayısı da her geçen gün artıyor.

Çocukları ve gençleri uyuşturucu maddelerden uzak tutmak, kadına şiddet ve çocuk istismarı ile mücadele etmek, salgın hastalıklar ve doğa ve çevreyi korumak amacıyla kurulan Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği ülke genelinde teşkilatlanmasına devam ediyor.

*** Özellikle sokak çocuklarını koruma altına almak ve uyuşturucudan uzak tutmak konusunda çalışmalar yapan DUMED’in Zonguldak İl Başkanlığı, Merkez İlçe ve Kilimli İlçe Başkanlıklarına atamalar yapıldı.

Derneğin Zonguldak İl Başkanlığına Mehmet Zeki Bayram, Merkez İlçe Başkanlığına Didem Çimen, Kilimli İlçe Başkanlığına ise Medine Atmaca atandı.

Zonguldak il ve merkez ilçe ve Kilimli İlçe Başkanlıklarına atananların mazbataları derneğin Genel Başkan Yardımcısı Vahide Ayşit ve İstanbul İl Başkanı İsmail Karadağ tarafından verildi.

*** Derneğin Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten iş insanı Vahide Ayşit, konuyla ilgili açıklamasında, “ Bir Dokunuş Bin Umut, düşüncesiyle çıktığımız yolda güzel ve başarılı projelere imza attık.

Sokakta yaşayan çocuklarımıza BİR NEFES, BİR UMUT, BİR HAYAT sloganı ile destek veren birçok yararlı projeye imza attık. Biz ilk adımı İstanbul’dan başlattık ve Türkiye’ye yayılmasını için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi