Zonguldak'ta Tiyatro Hanedan tarafından "Duvardakiler" isimli oyun sahnelendi.
Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyun büyük bir ilgi gördü.
Oyunda annesi ve babası erken yaşta ölen ve sokakta yaşayan ve 12 Eylül 1980 darbesi döneminde haksız yere tutuklanarak cezaevine gönderilerek idam edilen mahkumun dramatik yalnızlık öyküsü anlatılıyor.
Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu tarafından oynanan oyundaki performans izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
Oyun sonunda Ferdi Kazancıoğlu, izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür etti ve Zonguldaklıları tiyatro izlemeye ve destek olmaya davet etti.
2 yıl süren pandemi sonrasında sezonu açmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Tiyatro Hanedan Genel Sanat 
Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, "4 oyuna aynı anda çalışıyoruz. 36 kişilik bir ekibiz, Zonguldak gibi köyün içinde tiyatro yapıyoruz zorluklar var, sahne bulamıyoruz ama inadına tiyatro yapıyoruz 2-3 yılda bir dram oynuyoruz bütün bir ekiple 3 ay prova aldık sonunda başladık bu oyun birdaha oynanacak. 3 tane komedi oyunumuz var. 2 yıllık pandemi bizi çok yordu, insanların da bize destek çıkması lazım. herkese geldikleri için teşekkür ederim. Oyun, 1980 darbesinde geçen oyun sağ sol darbesini anlatıyor istemeden bilmeden yaşanılan bir olay işkencelere maruz kalıyor adli dengesini kaybediyor istemeden karıştığı olayda idama gidilen süreç anlatılıyor"şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi