ÇYDD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Perihan Başoğlu, ÇYDD Zonguldak Şubesi'nin 25. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Başoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi : 

  ''Cumhuriyetin temel değerleri ile Atatürk devrimlerinin korunması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacı ile çıkılan bu yolda ÇYDD Zonguldak Şubesi olarak 25. yılımızı kutluyoruz.Eğitim her bireyin yaşamsal haklarından biridir. ÇYDD Çağdaşlık doğrultusunda eğitime destek veren çalışmalarının yanı sıra demokrasiye, laikliğe, hukukun üstünlüğüne, insan haklarına, bilime ve çağdaşlığa inanan gençlerin yetiştirilmesine yönelik projeler geliştirerek onların eğitimine destek veriyor.

Eğitimde fırsat eşitliğini yakalamanın yanı sıra toplumsal değişime de öncülük ediyor.Birçok insanın hayatına dokunarak köklü değişimlere yol açan ÇYDD Çağdaş insandan çağdaş topluma geçişteki yolculuğuna üyelerin, bağışçıların ve gönüllülerin karşılıksız desteği ile sürdürüyor.Derneğimizden burs alan gönüllü çalışmaları ile projelerimize ve etkinliklerimize destek veren aidiyet duygusu kazanmış gençlerimiz mezuniyetlerinden sonra da sorumluluklarını devam ettiriyor. 25. yılımızda bu onurlu yolda bizimle birlikte yürüyen tüm dostlarımıza gönüllülerimize bağışçılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.'' 

Editör: Haber Merkezi