Genel Maden İş Sendikası Başkan ve yönetimini kutluyorum, neden mi ?
Eğitimin hayatımızda ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorlar.
TTK'nın aylık 78 milyon TL'sını zarar ettiğini ve bu zararı 82 milyon vatandaşımızın vergileri ile karşıladığını!
AK Parti iktidarının hani Zonguldak'a yatırım yapmıyor diyoruz ya, oysa 78 milyon TL 'sı zararı olan bir kurumu ayakta tutarak yaklaşık 8200 kişiye istihdam sağladığını!
 78 milyon TL'sı zararın asgari ücretin net 2000 TL'sı olduğuna göre 39 bin kişiyi daha istihdam edebileceği gibi, şehrimizin alamadığı hizmetlerin önünü kapattığını da düşünüyor muyuz acaba ? 
Yine, TTK  Zonguldak'ın ve Türkiye'nin en pahalı şehri olmasında etkisi var mıdır diye düşünmüyor da değilim.
Genel Maden İş Sendikası başkan ve yönetimi göreve gelir gelmez hiç zaman kaybetmeden  sorunları çok iyi araştırmış olacaklar ki.. Kendilerini başarıya taşıyacak yapılan yanlışları yazmayacak, eleştirmeyecek, görmezden gelecek kendilerini pohpohlayacak  yazılar yazacak yerel medya ile ilk icraatlarına başlamışlar..
Nasıl mı ?
25 kuruş günlük satış fiyatı olan yerel gazetelere binlerce lira abonelik ücreti ödemeye ve bunu sayısını medya temsilcilerinin dahi bilmediği bütün yerel basına gücüne göre ödemeyi yapmaya devam ettikleri gibi.. 
Durun bu size yetmez, 'biz size bir de sponsor olalım' diyerek katkınızı arttıtdığınız,
İkinci eğitimlerini 11bin 800 tl karşılığında,
Üçüncü eğitimini ise ........restoranda 16 bin olacak şekilde vererek 'biz eğitimi çok önemsiyoruz ve bunu sürekli olarak yapacağız' mesajını da bizlere vermiş oldular.
Kafama takılan ise bu eğitimlerin kime verildiği gibi eğitimden sorumlu genel sekreterin bundan haberi var mı ? var ise neden ödeme dekontunda imzası yok.
Konumuz eğitim olduğu için yazımı eğitim üzerinden yazmak istedim .. 
Yoksa yerin yüzlerce metre altında çalışan Madenci kardeşlerimizden kesilen birer yömyenin aylık 1 milyon  200 TL'sı olduğunu 
yine bu paraları farklı şehirlerde 5 yıldızlı otellerde  lüks içinde harcamanız, rüyalarınızda bile hanginiz bugün bindiğiniz o lüks araçlara binebilirdiniz ki ?
Yine madenci kardeşlerimize dağıttığınız değeri 1 tl olan ürünleri İstanbul'dan ne kadar fiyata aldığınız
Beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor ...