CHP İl Zonguldak Başkanı Hakkı Güney, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem nedeniyle  geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Hayatını kaybedenlere rahmet dileyen İl Başkanı Hakkı Güney,  “Dün akşam saatlerinde Elazığ ve Malatya'daki 6.8 şiddetindeki depremde çok sayıda vatandaşımız vefat etti.  Malatya ve Elazığ’da can kaybımız var. Elazığ-Malatya halkımıza Türkiye'mize geçmiş olsun diyorum. Vefat eden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı hemşehrilerimize de acil şifalar diliyorum. Tabii ki Elazığ ve Malatya'da  deprem ve afet ile ilgili birimler faaliyete geçmiştir. Bunları da yakından takip ediyoruz. İnşallah fazla bir can kaybı olmaz ve Malatya ve Elazığ yaralarını çabuk sarar. Genel Başkan'ı Kemal Kılıçdaroğlu CHP'li Belediye talimat verdi. Yardım için ve başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelerimiz koordinasyon olarak hemen toplandılar ve bütün ekipler hazır yola çıktılar.
Ayrıca Zonguldak'taki Cumhuriyet Halk Partili belediyeler de deprem bölgesine yardım için gerekli hazırlıkları yaptılar” dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi