TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor 'a maddi gelir sağlayacak olan Reklam desteği geldi. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren HSY firması maç formasının kol kısmına reklam vererek Zonguldak Kömürspor'a destek oldu.

Firma temsilcilerinden  Serkan Yurtaçan ile Bülent Karakoç,  Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ile bir araya gelerek formanın kol kısmına reklam verilmesi konusunda anlaşmaya vardılar. Kırmızı-Lacivertli ekipte bu anlaşmanın ardından formanın göğüs kısmından sonra kol bölgesine de reklam alınmış oldu. Firma yetkililerinden  Bülent  Karakoç ve  Serkan Yurtaçan  kulübe gelir amaçlı satılan protokol tribündeki koltuklardan birer adet alarak bir destek daha verdiler.

REKLAM KONUSUNDA DESTEK BEKLİYORUZ

Karakoç ve Yurtaçan’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Süleyman Caner, formanın sırt kısmına da reklam vermeleri için iş adamlarına çağrıda bulunarak şunları söyledi” Geçtiğimiz gün bu konuda çağrımız olmuştu. Reklam sponsorluğu çağrımıza kulak veren HSY yapı malzemeleri firmasını kutluyorum. Maç formalarının kollarına reklam vermeyi kabul ettiler. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. HSY, formamıza aldığımız ikinci reklam oldu. Daha önce Yurtbay’la göğüs reklam sponsorluğu anlaşmamış olmuştu. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da göğsümüzde gururla taşıyoruz. Bunun sebebi, yerli sermaye ve bu memleketin firması olması.Yurtbay’dan sonra HSY reklamını da kolumuzda taşıyacağız. Bu sponsorların sayısının artmasını istiyoruz. Yeter ki bu konuda destek verilsin. Formamızın sırt kısmına da  reklam almak için iş adamlarından destek bekliyoruz. HSY örnek olsun. Devamını bekliyoruz. Reklam sponsorluğu dışında iç saha maçlarımızı oynadığımız Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na reklam panosu koymak isteyenler bizimle irtibata geçebilir” dedi.

ZONGULDAKSPOR’UN YERİ DAHA ÜST LİGLER OLMALI
HSY yapı malzemeleri yetkilileri  Serkan Yurtaçan ise, Zonguldak’ta para kazanan tüm iş adamlarının takıma destek olması gerektiğini belirterek şunları söyledi; “Zonguldakspor şehrimizin takımı. Anadolu’daki Kayseri, bir Konya, bir Trabzon taraftarını Süper Ligde izlerken hep imrenmişimdir.Biz niye Süper Lig maçlarını Zonguldak’ta izlemeyelim. Şehrimizin takımına yürüdüğü yolda ufak bir katkımız olmuşsa ne mutlu bize. Bu 3 yıl olur ya da 5 yıl olur ama inşallah Zonguldak Kömürspor kısa sürede Süper Ligdeki yerini alır. Tek temennimiz bu” dedi.

HSY yapı malzemeleri yetkilileri  Bülent Karakoç’da duygularını şöyle dile getirdi;” Diğer esnaf, işadamı ve sanayicilerimizi de kulübe destek olmaya davet ediyorum. Birlik  beraberlik içinde olursak başarılı oluruz” diye konuştu

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi