TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un Çaycuma içmesinde yaptığı ikinci etap kamp çalışması sona erdi.
Teknik patron Cafer Aydın nezaretinde Pazartesi gününden bu yana Çaycuma ilçesinde çalışan futbolcular, ikinci etap kamp çalışmalarını dün sabah yaptıkları antrenmanla tamamladılar.
3 gün izin verilen Kırmızı-Lacivertli futbolcular, 11 Ağustos’ta Kızılcahamam’da toplanarak üçüncü etap kamp çalışmalarına başlayacaklar.
 GÜZEL BİR ORTAM VARDI
 Çaycuma’da doğal çimde daha iyi ortamda çalışma fırsatı bulduklarını belirten Teknik Patron Cafer Aydın, takımın son durumu hakkında şu bilgileri verdi” Çaycuma kampı çok verimli geçti. Oyuncu anlamında birkaç eksiğimiz var. Onları kampa yetiştirebilseydik çok iyi olacaktı. Ama bazen istediğiniz şeyler olmuyor. İnşallah o eksiklerimizi Kızılcahamam kampında tamamlayacağız. Şu anda takımın çalışması ve temposundan çok memnunun. Özellikle Çaycuma güzel bir çalışma ortası bulduk. Çim saha olması bizim için çok avantajlıydı. Oyuncularımızın özveri ile çalışması ve elinden gelenin en iyisini yapmaları bizi memnun ediyor. Onlar özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir hava yakaladık. Güzel bir atmosfer var. Çaycuma kampını çok verimli bir şekilde tamamladık.
OYUN SİSTEMİNİ OTURTACAĞIZ
Kızılcahamam kampında takıma sor dokunuşları yapacaklarını belirten Cafer Aydın, sözlerini şöyle tamamladı”
Çaycuma kampı sonrası futbolcularımıza üç günlük izin verdik. 11 Ağustos’ta Kızılcahamam’da toplanıp son etap kamp çalışmalarını yapacağız. Orada en az 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz.Oyun sitemini ve maç temposunu biraz daha oturttuktan sonra umarın lige renk getireceğiz. Taraftarlarımıza zevk eden takım izleteceğiz”
HABER: ERCAN AYGÜN 

Editör: Haber Merkezi