Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı Başkanı Fikret Zaman, mezunlarının vakfa üye olup sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi  Vakfı Mütevelli Heyeti toplanacak.

Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı Başkanı Fikret Zaman, Mütevelli Heyetinin 17 Mart'ta  toplanacağını belirtti.

Okul mezunlarına seslenerek Vakfa üye olarak sahip çıkması çağrısında da bulunan Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi  Vakfı Başkanı Fikret Zaman, şunları söyledi:

"1995 yılında kurduğumuz vakfımız Endüstri Meslek Lisesi'ne hizmetlerini ve orada bulunan özellikle ekonomik bakımından fakir olan öğrencilere hizmet vermekteyiz. Dolayısıyla her yıl da bu vakfımızın Mütevelli heyeti toplantısı vardır. Bu yıl da 17 Mart tarihinde saat 12.00'de Endüstri Meslek Lisesinde salonunda Mütevelli heyeti toplantısı yapacağız. Yani 1 yıllık okulla ilgili yaptığımız çalışmaların orada bir değerlendirmesini yapacağız. Mütevelli heyeti üyeleri ile beraber bu yasal bir zorunluluk toplantıdır.Bunu yerine getireceğiz.  Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Zonguldak'ta eğitimde özellikle 3 tane vakıf var Ama biz sadece üye aidatlarıyla bu etkinliklere yapmaya çalışıyoruz. Onun için EML mezunla olanların bu vakfa üye olmasını ve sahip çıkmasını talep ediyoruz" 

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi