Vali Ahmet Çınar, ‘Zonguldak’ın Değerleri Buluşuyor’ ödül töreninde konuştu

 

En büyük Zonguldaklı bundan sonra benim

 

 

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) ve Zonguldak Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ZONSİAD) Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) işbirliğinde “Zonguldak’ın Değerleri Buluşuyor” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel, Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen, BEÜ Rektör vekili Prof. Dr. Ali Azar, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ile çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda davetli topluğu katıldı.

Vali Ahmet Çınar: “Ben göreve başladığım ilk gün söylemiştim. En büyük Zonguldaklı bundan sonra benim ve en büyük en iyi Zonguldaklı benim. Yaptığımız görev gereği böyle olmak zorundayız. Birliktelik çok önemlidir. Böyle büyük birliktelik çok güzel ve bu birlikteliğin devamı da gerekir. Birbirimize saygı duymak ve tahammül etmek zorundayız. Herkesin doğrusu vardır ama bağnaz olmamalıyız. Birlik olmadan asla kalkınamayız” dedi.

 

 

Xxxxx

 

 

 

 

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) ve Zonguldak Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ZONSİAD) Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) işbirliğinde “Zonguldak’ın Değerleri Buluşuyor” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

HALİL İBRAHİM ECE: BİRLİK İÇİNDE OLDUĞUMUZ SÜRECE AŞAMAYACAĞIMIZ SORUN YOKTUR

ZONSİAD Başkanı Halil İbrahim Ece yaptığı konuşmasında: “İstanbul'da bulunan Zonguldaklı İşadamları olarak bir çatı altında toplandık. Sosyal ve ekonomik yönden, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece aşamayacağız hiçbir sorun yoktur. Siz değerli konuklarımıza İstanbul'da da ağlamak istiyorum” dedi.

GURBET ALTAY: 21 OCAK’TA 500 ZONGULDAKLIYI KÜLTÜR TURUNA ÇIKARTACAĞIZ

ZONDEF Başkanı Gurbet Altay’da konuşmasında “Amacımız gurbetteki vatandaşlarımızın sesi olmaktır. Biz Zonguldak Federasyonu olarak sesimizi artık dana gür çıkartmaya başladık. Hepimizin yüreğinde Zonguldak’ı özlene seviyeye getirmek var. 21 Ocak’ta 500 Zonguldaklıyı kültür turuna çıkartacağız. 21 Ocak’ta bu tur düzenleyeceğiz. Allah kısmet ederse bir çok kitap yazarını ilimize getireceğiz Ben Zonguldaklıyım ve öldüğümüzde de mezarımız burada olacaktır. 2013 yılında Zonguldaklılar olarak bir araya. Sayın Valimize TSO Başkanımıza Metin Demir’e, Sayın Müsteşar Yardımcımıza teşekkür ediyoruz. Hiç birimiz hepimiz kadar güçlü değiliz” dedi.

MUHARREM AKDEMİR: SAYIN VALİMİZ ZONGULDAK İÇİN BİR ŞANSTIR

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’de konuşmasında, Vali Ahmet çınar’ın Zonguldak için büyük bir şans olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bir Zonguldaklı olarak çok mutluyum. Zira içinde bulunduğumuz şartlar içerisinde bir geriye gidiş geliş konusu ama Sayın Valimiz Zonguldak için bir şanstır. İnşallah iyiye gidişimiz devam edecektir. Bu birlikteliği çok önemsiyorum. Bu birlikteliği hep böyle söylediğim gibi her zaman devam ettirmeliyiz. Sayın valimiz Bütün kurumları bir araya getirerek koordinasyonu sağladı. Türkiye'nin kalkınmasına öncülük eden bir şehirde yaşıyoruz. Bu programı düzenlenmesinden mutluyum”

VALİ ÇINAR: “GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ’

Vali Ahmet Çınar yaptığı konuşmada ‘En büyük Zonguldaklı benim” dedi.

Güç birliği yapmamız gerektiğini belirten Vali Ahmet Çınar konuşmasında şunları söyledi: “Gurbet Bey hep iyi şeyler olsun istiyor hep daha fazlası olsun istiyor hepimizin ortak temennisini dile getiriyor. Ben göreve başladığım ilk gün söylemiştim En büyük Zonguldaklı bundan sonra benim ve en büyük en iyi Zonguldaklı benim. Yaptığımız görev gereği böyle olmak zorundayız. Birliktelik çok önemlidir. Böyle büyük birliktelik çok güzel ve bu birlikteliğin devamı da gerekir. Birbirimize saygı duymak ve tahammül etmek zorundayız. Herkesin doğrusu vardır ama bağnaz olmamalıyız. Birlik olmadan asla kalkınamayız” dedi.

GİRİŞİMCİLİK KURSİYERLERİNE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından girişimcilik kursuna katılan 50 kişiye 5’er kişilik gruplar halinde, Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, BEÜ Rektör vekili Ali Azar tarafından belgeleri kendilerine takdim edildi.

ZONGULDAK DEĞERLERİ KENDİLERİNİ ANLATI

Belge takdim töreni ardından ise, Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ve ELCAP Kablo Genel Müdürü Necdet Tatoğlu, düzenlene seminerde hayat ve başarı öykülerini anlatılar.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi