Zonguldak Protokolü engellilerle akşam yemeğinde buluştu. Yemekte konuşan Vali Erdoğan Bektaş, Zonguldak'ta engelli vatandaşlarımızın, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, çocuklarımızın mutlu olduklarını görmek bizi de mutlu ediyor dedi.

Zonguldak protokolü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engellilerle birlikte akşam yemeğinde buluştu.Bu sene ilk kez olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Belediyesi işbirliğinde Zonguldak Polisevi'nde engellilere yönelik akşam yemeği programı düzenlendi.Vali Erdoğan Bektaş,İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, İşkur İl Müdürü Gönül Demirsu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Engelli Dernek Başkanları yöneticileri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı.

Yemeğe katılan protokol engellilerle birlikte akşam yemeğini yediler, birlikte sohbet ettiler.
Vali Erdoğan Bektaş tüm masaları tek tek dolaşarak her bir masada oturan engelli grubuyla toplu fotoğraf çektirdi.

Vali Erdoğan Bektaş yaptığı konuşmada 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladığını ifade ederek, şunları söyledi: 3 Aralık Dünya Engelliler Günü bu vesileyle bir kısım etkinlikler yaptık. Zonguldak'ta engelli Vatandaşlarımızın, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin, çocuklarımızın mutlu olduklarını görmek bizi de mutlu ediyor.  Her şey engellilerimizin zaten engellerle dolu hayatlarını biraz daha kolay kılabilmek, biraz daha katlanılabilir hale getirebilmek, ailelerini yükünü paylaşabilmektir.Ben güzel bir ortamı paylaşmaktan duyduğum mutluluğu ifade ediyor ve hepinize ayrı ayrı sevgiler saygılar sunuyorum.'' dedi.
(HABER-ERCAN DEMiR)


 

Editör: Haber Merkezi