Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol, 24 Haziran’da yapılacak seçim öncesinde çalışmalarını Elvanpazarcık beldesine bağlı köylerde devam etti.

Halkın büyük ilgi gösterdiği milletvekili adayı Burak Erol, yapmış oldukları bu seçim çalışmalarının karşılığını sandıkta alacaklarını söyledi. Diğer yandan Elvanpazarcık beldesinde ki genç kesim, Erol’a özellikle genç kesimin işsiz olduğunu ve meclise girdiği takdirde özellikle bu sorunun çözülmesini talep etti.

Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol, ‘’24 Haziran’da önümüzde bir seçim var. Görüyorsunuz gençlerimiz işsiz. Onlar bizim geleceğimiz. Emekli maaşları 1000Tl ve 2000Tl arasında ki maaşlarla geçinmeye çalışıyor. Emekliler ve çalışanlar hala Erbakan hocamızın verdiği zamlarla ayakta duruyor. Biz meclise girdiğimiz takdirde yine gerekeni yapacağız. TTK kapanma noktasına geldi. Zonguldak’ta müthiş bir kömür rezervi var. Ama maalesef yeterli işçi sayısı olmadığı için kömürü çıkartamıyoruz. TTK kapanırsa Zonguldak’a kilidi vurmak zorunda kalırız. Mühür kimdeyse Süleyman O oluyor. O yüzden artık mühürü almamız gerek’’dedi.









 

Editör: Haber Merkezi