MHP Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay, MHP’den ayrılanlara da “Yuvanıza dönün ve memleketimizin değerlerinde doğru adreste asıl yuvanızda hep birlikte sahip çıkalım” çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı tarafından 5 Şubat-5 Nisan 2021 tarihleri arasında başlatılan “Kızılelma-2 üye kampanyası”nda başarılı olan partililere belgeleri verildi.

MHP Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay tarafından takdim edilen belgeler sahiplerine teslim edilirken, Erbay yaptığı konuşmada, MHP’den ayrılanlara da “Yuvanıza dönün ve memleketimizin değerlerinde doğru adreste asıl yuvanızda hep birlikte sahip çıkalım” çağrısında bulundu.
Belge takdim töreninde konuşan MHP Merkez ilçe Başkanı Erbay, “Buradan bir kızgınlıkla Partimizden istifa ederek İp’e giden kardeşlerimize, arkadaşlarımıza sesleniyorum. Sizlerin hassasiyetlerinizi yine en iyi biz anlarız” diyerek şunları söyledi.

 OYUN BÜYÜKTÜR, OYUN SİNSİDİR, OYUN KARANLIKTIR

“Ülkemizin ve dünyanın salgın hastalığın verdiği tahribatlarla uğraştığı bu günlerde, önceden beri gelen terörle mücadele de güvenlik kuvvetlerimiz başarı üstüne başarılar eklemektedirler.” diyerek şunları söyledi.
Böyle zorlu günlerde ülkemizin düşmanları ve küresel güçler 15 Temmuzda başaramadıklarını içeride işbirlikçi arayışları ile yapmaya çalışmaktadırlar, bu çalışmalarına milyar dolarları aktarmaktadırlar.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak oynanmak istenen oyunların farkındayız. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi oyun büyüktür, oyun sinsidir, oyun karanlıktır. Milletimiz oynanmak istenen oyunu sükûnetle takip etmektedir.
Ancak ülkemizi karıştırmak, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenlerle saf tutanlar var. Sinsi planların sahipleriyle, terör örgütünün uzantısı siyasi parti ile aynı safta aynı hizada bulunmaktan medet umanlar parti liderleri var.
 Ana muhalefetin lideri Sayın Biden’den beklediği desteği almış mıdır? Aldıysa bunu açıklamalıdır.
 İp’in lideri ülkemizin Cumhurbaşkanını bebek katilleriyle bir tutarak yaptığı açıklamanın ertesi günü Rize’ye giderek insanların maneviyatlarına adeta meydan okumuştur.
İp’in Lideri kadınlığını da kullanarak yapmak istediği provakosyan ile dış dünyaya vermek istediği mesajı verebilmiş midir? Yoksa vatandaşların sağduyusu ve ferasetine mi yenilmiştir?

MUHALEFET HÜKÜMETİ DÜŞÜRMEK ADINA VATANI DÜŞÜRMEYİ GÖZE ALMIŞTIR.

Erken seçim naraları atarak kuru gürültü çıkartan bu muhalefetin ortaya koyduğu vatandaşa ümit olacak hiçbir projeleri de yoktur.
Gizli gündemleri yerel yönetimlere özerklik, Atatürk Milliyetçiliği ifadesinin anayasadan çıkartılması, Devletin dili Türkçedir'i değiştirerek Resmi Dil Türkçedir” şekline getirmek gibi tamamen terör örgütünün siyasi uzantısının, ülkemizin bölünmesi için küresel güçlerin ortaya koyduğu talep ve isteklerini içeren değişiklikleri hedeflemektedirler.
Bu muhalefet her ne pahasına olursa olsun Erdoğan’ı devirelim sloganına, terör örgütünün siyasi uzantısına, küresel güçlere teslim olmuş, yeminli Türk düşmanlarına tercümanlık yapan organize suç örgütlerinden medet umar hale gelmiştir.
 Görülüyor ki muhalefet hükümeti düşürmek adına vatanı düşürmeyi göze almıştır.

“MEMLEKETİMİZİN DEĞERLERİNDE DOĞRU ADRESTE ASIL YUVANIZDA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM”

 Buradan bir kızgınlıkla Partimizden istifa ederek İp’e giden kardeşlerimize, arkadaşlarımıza sesleniyorum. Sizlerin hassasiyetlerinizi yine en iyi biz anlarız. Sizler partimizde iken göstermiş olduğunuz hassasiyetleri bugün bulunduğunuz yerde de gösterdiğinizden hiç şüphemiz yoktur.
 Ancak şunu da çok iyi görüyoruz ki sağduyunuz size o adreste hiçbir zaman rahat vermeyecek, her zaman huzursuz olacaksınız. Tarih bunu göstermiştir. Türk Milliyetçilerinin kalesi MHP’dir. Atatürk ilke ve inkılaplarının yıkılmaz savunucusu MHP’dir. Yuvanıza dönün ve memleketimizin değerlerinde doğru adreste asıl yuvanızda hep birlikte sahip çıkalım.” çağrısında bulundu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi