KARGİDAN'DAN HODRİ MEYDAN

Erdinç Kargidan, Basın ile bir araya geldi 

İyi Parti Kilimli Belediye Başkan adayı Erdinç Kargidan , basın mensupları ile bir araya geldi. Keyif kahvesinde düzenlenen kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Erdinç Kargidan, 4 adaya da çağrıda bulunarak ''Gelin bir masa etrafında toplanalım projelerimizi konuşalım yapacaklarımızı konuşalım.Tek hedefimiz Kilimliye Hizmettir'' dedi. 

KİLİMLİ'NİN BORCU 250 DEĞİL 38 MİLYON LİRA 

Kilimli 'nin borcu ile ilgili gazetecilerin sorularını karşılayan Erdinç Kargidan, ''Kilimli 'de borç siyaseti yapılıyor, Kilimli Belediye Meclis Üyesi olan Belediye Başkan adayı dahil Kilimli'nin borcunu bilmiyor, Mevcut başkan borcu söylemiyor Nedense! Açıklayamıyor, ben geldiğimde şefaf bir yönetim olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu benim belediyem şeffaf olacak diyor ama biz bunu Kilimli 'de göremedik'' şeklinde konuştu.

İyi Parti Kilimli Belediye Başkan adayı Erdinç Kargidan, basın mensupları ile bir araya geldi. Keyif kahvesinde düzenlenen kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Erdinç Kargidan, 4 adaya da çağrıda bulunarak ''Gelin bir masa etrafında toplanalım projelerimizi konuşalım yapacaklarımızı konuşalım. Tek hedefimiz Kilimliye Hizmettir'' dedi.  

KİLİMLİ’NİN BORCU 250 DEĞİL 38 MİLYON LİRA

Kilimli'nin borcu 250 değil 38 Milyon lira Kilimli 'nin borcu ile ilgili gazetecilerin sorularını karşılayan Erdinç Kargidan ,Kilimli 'de borç siyaseti yapılıyor ,Kilimli Belediye Meclis Üyesi olan Belediye Başkan adayı dahil Kilimli'nin borcunu bilmiyor, Mevcut başkan borcu söylemiyor Nedense! Açıklayamıyor, ben geldiğimde şeffaf bir yönetim olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu benim belediyem şeffaf olacak diyor ama biz bunu Kilimli 'de göremedik.”defi.

STARTI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELEREK YAPTIM

İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Erdinç Kargidan, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

İYİ Parti Kilimli İlçe Belediye Başkan adayı Erdinç Kargidan, yaptığı açıklamada: ,”Seçim ofisi açılışını yaparak sahalara indik. Sıkılmadık el, çalışmadık kapı bırakmayacağız. Ben Kilimli'nin sorunlarını biliyorum. Bu yol meşakattli bir yol. Kilimli'de ki sorunlar gülerek anlatılacak sorunlar değil. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Kilimli'de esnafın durumu da çok kötü. Startı muhtarlarla bir araya gelerek yaptım, uzun uzun projelerimi anlattım ki vatandaşlarımıza anlatsınlar. Biz artık Kilimli'de mutlu olmak istiyoruz.”defi.

KİLİMLİ DE ŞEBEKE SORUNU ÇÖZECEĞİM

İyi Parti Kilimli belediye başkan adayı Erdinç Kargidan, “Kilimli’de lağımlar açıktan denize akıyor. Kilimli'de altyapı sorunu var şebeke sorunu var Ben bu sorunu çözeceğim. Kilimli'de kimse denize  giremiyor, çünkü denize kanalizasyon akıyor. Kilimli'de yiğit bir Belediye Başkanı olacaksa oraya şerit çekmesi gerekiyor ve bu hep saklandı. Bu işlerin bir an önce çözülmesi lazım.”dedi.

NASIL GERGİN OLMAYAYIM Kİ

Normalde kendisinin sempatik ve Güleç yüzlü olduğunu belirten Erdinç kargidan ama kirliliği sorununu anlatırken ister istemez geriliyorum Çünkü elimde yapacak o kadar çok çözülecek o kadar çok sorun var ki ve bu zamana kadar yapılmamış. Filmin sorunlarını çözmek için hizmete talibim. Ayağı yere basan projelerle geliyorum. Kilimli’ide çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım.”dedi.

İKİ MİLLETVEKİLİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İYİ Parti Kilimli Belediye Başkan Adayı Erdinç Kargidan, Kilimli Sahil Yolu ile ilgili açıklamada bulundu. Sahil yolunda AK Partili Hamdi Uçar ve CHPli Deniz Yavuzyilmaz'ın çok emek verdiğini belirten Kargidan "İki milletvekiline teşekkür ediyorum" dedi. Kargidan, Kilimli Sahil Yolu ile ilgili şunları söyledi; 

"O yolla ilgili iki milletvekilinin çok emeği oldu. Onlara teşekkür ediyorum. Bizi kışın biraz rahatlattı. Deniz Yavuzyılmaz dile getirdi. Hamdi Uçar orada büyük mücadele verdi. Karayolu orada çalışırken ben orada Hamdi vekili gördüm. Karayolu çalışıyor, onun da orada olduğunu gördüm. Ama Sahil Yolu’na tam girilirken ‘Yol trafiğe kapalıdır’ diyor. İnsanları rahatlatabilmesi için mahalle arasında ki yollar kötü. O bizi kışın biraz rahatlattı. Devletimize sesleniyorum. Bizi gelsin görsünler. Sahil Yolu’na çok ihtiyacımız var. Ben, sahili tamamen projeler oturttum. Sadece oradan geçecek yolu bekliyoruz. Yol yaza yetişmese bile ben projelerimi oraya oturtacağım. Ondan sonrasını ben yetkililerle görüşeceğim. Karayolları ile de biz bunu görüşüp tartışmayacağız. Yardımcı olacağız."

SÜR MANŞETTEN VERİN LÜTFEN

Erdinç Kargidan açıklaması esnasında, “Ben siyasetten anlamam ben halk adamıyım. Ben gazetecilikten de anlamam ama ne deniyordu hani sür manşetten diye işte benim dediklerim gerçekten çok önemli ve bu söylediklerimi sür manşetten verin lütfen. Çünkü kamuoyunun bunları duymaya ve bilmeye hakkı var dedi.”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi