Erdoğan, sosyal medya hesabından kendisine sahur davetinde bulunan bir öğrenciye 'Çayınız hazırsa geliyorum' diye cevap verdi. Daha sonra öğrencilerle buluşan Erdoğan, sahur yaparken bir konuşmada yaptı ve "Yerli ve milli otomobilimizi yaptık, yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a resmi Twitter hesabından 'Sayın Cumhurbaşkanım, bir gece de bizim Hüseyin Gazi Yurdu'nda sizi misafir etsek de sahuru birlikte yapsak?' diye soruldu. Erdoğan da, 'Çayınız hazırsa geliyorum' diye cevap verdi.

Kısa süre sonra yurda giden Erdoğan, resmi Twitter hesabından canlı yayın yaparak öğrencilerle sahur yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerle sahur yaptıktan sonra açıklamalarda bulundu:

  • Yerli ve milli otomobilimizi yaptık, yapacağız.
  • Siz gençlerden bu dinamizmi bekliyorum. 'Acaba' demeyin, 'Biz yaparız' deyin. Bu ülkenin, bu milletin evladı yapar. İnşallah gelecek bizimdir. Bu genç nüfusla, bu dinamik nüfusla inşallah bizler bu asrı tamamen kendi lehimize çevireceğiz. 
  • Şu anda başımıza bela olan Avusturya’nın Başbakanı 30 yaşında. Dışişleri bakanıyken yaşı 28’di. Ama çok şımardı, havalara girdi ve Türkiye’ye karşı afra tafra yapıyor.

Öğrencilerle sahur buluşması, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi Twitter hesabının canlı yayın uygulaması Scope'tan da yayımlandı.

Erdoğan'a ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sinan Aksu ile Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi