MUHTARLAR 352 ÖĞRENCİYE AYAKKABI VE KIRTASİYE YARDIMI YAPTI

Zonguldak’ta Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Arslantürk ve Dilaver Mahallesi Muhtarı Bülent Bektaş’ın organize ettiği ‘bütün çocuklar gülsün’ adlı proje kapsamında durumu olmayan öğrencilere muhtarlar tarafından 352 adet ayakkabı ve kırtasiye malzeme yardımı yapıldı. 

Soğuksu Semtinde Papila işhanında bulunan Terakki Mahalle muhtarlığına gelen öğrencilere mahalle muhtarları yaklaşık 352 adet ayakkabı ve kırtasiye malzeme yardımında bulundu. Terakki Mahalle Muhtarı Ferit Arslantürk yaptığı açıklamada; “Bugün kampanyamızın devamıdır. Bugün 352 çift ayakkabı verecegiz. Merkezde bazı köy muhtar arkadaşlarımız da var ve onlara da ayakkabı hediye edeceğiz. Merkezi bundan öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulunacağız. Köy muhtarlarimızda inşallah bir dahaki yıl düşünüyoruz. Güzel bir organizasyon oldu. Bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu biraz daha geniş tutacağız. Seneye daha faydalı bir şekilde daha fazla öğrencimize inşallah gireceğiz. Standımız devam edecek. Şu anda borca girmiş durumdayız. Ama önemli değil biz çalışıp farkı kapatacağız” dedi. 

Dilaver Mahallesi Muhtarı Bülent Bektaş’da şunları söyledi; “Ferit muhtarın bu projeyi ben de paylaştım da çok duygulandım etkilendim. Biz zaten ufak tefek de olsa mahallelerimizde böyle şeyler yapıyorduk. İşin ucundan tuttuk. Güzel bir proje oldu. Destek veren herkese teşekkür ederiz. Biz çok mutluyuz ve onların mutluluğu bizi çok mutlu ediyor. Projelerin devamı gelecektir.”

(Haber Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi