Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin'in girişimiyle Eren Holding  Gelik 100.Yıl ilkokulu'na 150 adet tekli sıra yardımı yaptı. 

Eren Holding'in yapmış olduğu yardımlarından dolayı Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız ve Gelik 100. Yıl ilkokulu Müdürü Fazıl Etike Eren Holding yönetimine çok teşekkür ettiler.


Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Gelik Belde Belediye Başkanı Burhan Sezgin'in girişimleri ile Gelik İlkokulu'ndaki tüm sınıfların öğrenci sıraları yenilendi.
Yenilenen tekli okul sıraları ile salgın koşullarında sosyal mesafeyi koruma ve hijyen kurallarına uyma noktasında çocukların rahat edeceği düşünüldü.
Belediye Başkanı Burhan Sezgin, "Okulunuzun sıralarının yenilenmesi noktasında talebimizi yerine getiren Eren enerji Holding sahibi Eren ailesine ve Şirketin üst yöneticilerine Teşekkür ederim. Beldemizde yer alan okullarımızı evlerimiz gibi görüyor çocuklarımızın ihtiyacı olan ve eğitimin gereği olan donatım malzemeleri ile bakım onarım çalışmalarını en iyi şekilde yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Yıldız'da, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Burhan Sezgin'e ve Eren Holding yetkililerine teşekkür ederek, " Belediye başkanımızın özellikle ilkokul öğrencilerimiz için bu salgın sürecinde sosyal mesafe kuralına uygun bir ortamda eğitimlerine devam etmeleri yönünde tekli sıraları okulumuza kazandırmış olmasını önemsiyor duyarlılığından dolayı kendilerine öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi