Zonguldak’ta 5 yıldır İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak görev yapan ve Adana’ya atanan Hüsamettin Erkınay için veda yemeği düzenlendi.

Zonguldak Öğretmenevi’nde düzenlenen veda yemeğine; Vali Yardımcısı Nevzat Taştan, Orman Bölge Zekeriya Beyazlı, çok sayıda Daire Müdürü ve Merkezi ilçelerde görev yapan Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü personeli telefondan düzenlenen gecede duygusal anlar yaşandı. 

Vali Yardımcısı Nevzat Taştan yaptığı açıklamada,”Evet vedalar zordur. Sayın müdürüm ne yaklaşık 3:30 yıldır beraber çalışıyoruz. Çok takdir ettiğimiz ve sevdiğimiz bir kişidir kendisi. Çok çalışkan ve çok güzel hizmetler veren bir arkadaşımızdır. Ben kendisine hayırlı olsun diliyorum, gittiği yer hem güzel bir yer hem de büyük bir yer. Cenabı Allah’tan gelsin hayırlı mutlu sağlıklı görevler ve ömürler temenni ediyorum. Burada olduğu gibi Adana’da başladı çalışma yapacağından eminiz. Güle güle git diyoruz kendisine.” Dedi.

Hüsamettin Erkınay’da, “Sayın valim güzel düşüncelerinden ve söylemlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Valimizle güzel mesailer yaptık. Zonguldak’ta hayırlı hizmetler yaptığına inanıyorum. Dostlarımı burada gördüğün zaman gururlanmamak elde değil. Demek ki hoş bir seda bıraktık. Herkese bu yemeği katın herkese çok çok teşekkür ediyorum.”dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)


Editör: Haber Merkezi