DEVA Partisi heyetinin  baro ziyaretinde konuşan Zonguldak Barosu Başkanı Avukat Özel Eroğlu, "Siyaset çok saygın bir iştir. Memlekete, vatana,millete hizmetlen daha güzel bir iş olamaz" dedi.Deva Partisi İl Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Zonguldak Barosu Başkanı Özel Eroğlu'nu ziyaret etti.
 

ÖZEL EROĞLU: SİYASET ÇOK SAYGIN BİR İŞTİR MEMLEKETE VATANA MİLLETE HİZMETTEN DAHA GÜZEL BİR ŞEY OLAMAZ

Zonguldak Barosu Başkanı Özel Eroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Siyaset çok saygın bir iştir. Memlekete vatana millete hizmetten daha güzel bir şey olamaz. " dedi.
Eroğlu yaptığı konuşmada, "Ben size başarılar diliyorum, gelen ekip son derece genç bir ekip, Türkiye'de hangi parti gençliği kazanırsa geleceğini o kazanır, açıkça söyleyebilirim bunu. Hiçbir ayrım gözetmeksizin bunu söylüyorum, gençlerin siyasete ilgi duyması son derece güzel. Parti a Partisi olur b partisi olur Ama önce genç olması bizim için çok önemli. Ben sizlere başarılar diliyorum, kısa zamanda epey mesafe alındığı ortada. Türkiye'nin koşulları da ortada. herkesin elini taşın altına koyması gerektiği bir dönemdeyiz. Bu memleket bizim, bizde bu memleketin sevdalıları olarak yapabildiklerimizi,  memleket için her şey yapma yolunda sadece işimizi değil toplumsal hassasiyetleri her şey gözeterek yaşama devam etmek zorundayız. Bu bir özveriridir, son derece güzeldir siyaset çok saygın bir iştir." ifadesini kullandı.

FATİH KELEŞ: HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇİN YOLA ÇIKTIK

Deva Partisi İl Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş'de, "Öncelikle Zonguldak barosunun bir mensubu olarak sizi ziyaret etmek istedik. 2020-2021 adli Yılıın açılışını hem kutlamak için hem de hukukun üstünlüğünün olduğu, hukuksuz bir ülkenin olmadığı bilinci ile yola çıkmış olan demokrasi ve Deva partisi'nin Zonguldak il başkanı olarak ikinci ziyaretimizi size yapmış bulunmaktayız bizim için ülkemiz için hukuğun yeri bambaşkadır. Hukukun olmadığı bir yerde ne Adalet olabilir adaletin olmadığı bir yerde de insanlarda huzur ve refah olmaz prensiyle yola çıktık.bunun için Zonguldak barosu ile birlikte çalışmak için bir siyasi parti olarak hem ilk hem merkez ilçe teşkilatları olarak hem de tüm Zonguldak olarak elimizden ne geliyorsa Zonguldak barosunun yer arayışı da dahil olmak üzere yapabileceğimiz her türlü konuda sizlerle birlikte olduğumuzu söylemek için geldik. Çok teşekkür ederim Bir de kabul ettiniz nezaket gösterdiniz bu vesileyle teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi