Saadet Partisi Zonguldak il teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi. İl Başkanı Burak Erol, "Türkiye'nin içinde bulunmuş olduğu koşullar, ekonomik koşullar insanların Bayramı ciddi manada sevinçle karşılamasına engel olmaktadır.  Milletimizin yüzü gülmemektedır. Pazarda markette alışveriş yerlerinde insanlar yaşam maliyetlerini karşılamak için gerçekten ciddi manada olumsuzluklarla karşılaşmaktadırlar."dedi.

Saadet Partisi Zonguldak il Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.Bayramın üçüncü günü düzenlenen bayramlaşma programına partililer yoğun ilgi gösterdi. Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol burada yaptığı konuşmada önemli değerlendirmelerde bulundu.

İl Başkanı Burak Erol, vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle Bayramı sevinçle karşılayamadığını belirtti.

Konuşmasında Saadet Partisi'ne halktan destek talep ettiklerini ifade eden il Başkanı Burak Erol, şunları söyledi:

"2021 yılında şu anda kurban bayramını hep beraber Zonguldak olarak idrak ediyoruz. Tüm Zonguldak'ta hemşerilerimizin Allah'ın rızasını kazanmak üzere kesmiş olduğu kurbanlarının Allah katında kabul olmasını cenab-ı hak'tan niyaz ediyorum. Brlikte inşallah nice bayramlara eriştirsin. Zonguldak'ta vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum. Sevdikleriyle beraber nice huzurlu bayramlara erişsinler. Lakin bununla birlikte Türkiye'nin içinde bulunmuş olduğu koşullar, ekonomik koşullar insanların Bayramı ciddi manada sevinçle karşılamasına engel olmaktadır.  Milletimizin yüzü gülmemektedir. Pazarda markette alışveriş yerlerinde insanlar yaşam maliyetlerini karşılamak için gerçekten ciddi manada olumsuzluklarla karşılaşmaktadırlar. 
Ben Türkiye'nin Saadet Partisi iktidarında kavuşacağım ve Saadet partisi'nin milli görüş umdeleri ile beraber ilkeleri ile beraber daha müreffeh, daha kalkınmış, yeniden büyük Türkiye nin kurulduğu yaşanabilir bir Türkiye nin kurulduğu ve yeni bir dünyanın kurulduğu ve Saadet Parti iktidarını cenabı haktan niyaz ediyorum.
Zonguldak'ta hemşerilerimizden de vatandaşlarımızdan da Saadet partisi'ne sahip çıkmalarını ve Saadet Partisi'nin gelecekte Türkiye bir numaralı partisi olması için destek vermelerini bekliyoruz. Zonguldak'ta hemşerilerimizi sevgiyle saygıyla hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum."


GENEL BAŞKAN TEMEL  KARAMOLLAOĞLU VE YİK BAŞKANI OĞUZHAN ASİLTÜRK PARTİLİLERE HATAP ETTİ

Saadet Partisi genel başkanı temel Karamollaoğlu ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk üzerinde interaktif olarak 81 ildeki teşkilatları hitap etti ve partinin bayramını kutladı.
Saadet Parti Zonguldak il teşkilatın da düzenlenen bayramlaşma da da zoom üzerinden partililer Temel Karamollaoğlu ve Oğuzhan Asiltürk'ün konuşmalarını izlediler.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, "Bugün beraber Parti teşkilatımız da beraber bayramlaştık. Genel merkezimizi de genel başkanımız ve yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Assltürk'nde genel merkezde bayramlaşma programı var. Zoom üzerinde üzerinden de interaktif sistemden de ona katılmış olduk teşekkür ediyorum" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi