BBP Kozlu ilçe kongresi yapıldı

Büyük Birlik Partisi Kozlu ilçesi 2. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti.

Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanı Serdal Acar Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş,İl Yöneticileri, ilçe Başkanları,Belde Başkanları, Alperen Ocakları, Kadın Kolları katılım sağladığı Kongrede Kozlu İlçe Başkan Ertan Durkun Tek Aday ve listeyle girdiği kongrede ilçe başkanı oldu.
Kozlu ilçe Başkanı Ertan Durkun "Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanımız Sayın Serdal Acar Başkanımıza çok Teşekkür ederim göreve geldiğimiz günden bugüne Partimizi hiç olmadığı kadar büyüterek  birlik ve beraberliği sağladı ve hiç bir zaman bizi yanlız bırakmayarak verdiği destek için ayrıca Kongremize katılan herkese sonsuz teşekkürler sunuyorum. Kozluda bize güvenen Sayın İl Başkanımız ve halkımızın güvenine layık olacağız'' dedi.

BBP İl Başkanı Serdal Acar ise "Büyük Birlik Partimizin İlçe ve Belde Başkanlarımıza Yiğit Alperenlerimize ve kadın kollarımıza 
Siyasi Parti Başkanları ve Yöneticilerine Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Dernek Başkanları ve Yöneticilerine, Mahalle Muhtarları Sendika Başkanları ve Yöneticilerine,Spor Kulübü Başkan ve Yöneticilerine Basınımız güzide Temsilcilerine Salonumuzu uzaktan yakından dolduran herkese çok teşekkür ederiz.Kozlu İlçe Başkanlığına seçilen genç dinamik çalışkan kardeşimiz Ertan Durkun başkanımıza ve Yönetim kurulundaki dava arkadaşlarımızı kutlar,canı gönülden başarılar diliyoruz'' dedi.
BBP il Başkanı Serdal Acar Büyük Birlik Partisi olarak Zonguldak'ta kısa zamanda Merkez İlçe ile birlikte 8 ilçede 17 Beldede Teşkilatlanmamızı ve 380 köyde mahalle temsilcileri belirleyerek başarıyla tamamlayarak hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız inşallah BBP il Başkanı ACAR Büyük Birlik Partisi Zonguldak'ın sorunları en iyi bilen ve halkımızda karşılığı olan gayemiz ise çok çalışarak en iyi hizmeti Vatandaşımıza ve dava arkadaşlarımıza sunmaktır.

TÜM VEKİLLİKLERE VE BELEDİYE BAŞKANLIKLARINA TALİBİZ
Acar, "Kıymetli Dava Arkadaşlarım değerli misafirler Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanlığı olarak Tüm Vekilliklere ve Belediye Başkanlıklarına talibiz almak içinde gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sizden istiramim Türk Siyasetinin Yüz Akı Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Bey'in plan ve projelerini Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu davası halkımıza en iyi şekilde anlatmanız olacaktır"dedi.

CUMHUR İTTİFAKININ BİLEŞENİ VE PAYDAŞIYIZ
Acar, "Sayın Cumhurbaşkanımız en son çıktığı Televizyon programında Adalet ve Kalkınma Partisi Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi 2023 seçimlere birlikte el ele sonuna kadar gidecektir.Sayın Cumhurbaşkanımız ve Türk Siyasetinin Yüz Akı Genel Başkanımız Mustafa Destici Bey'in açıklamaları ortada siyasette belli makamlarda görev ve sorumluluk alıp bunları bilmeyen yoktur sanırım diye düşünüyorum.Biz Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanlığı olarak Cumhur ittifakına gereken hassasiyeti ve özeni gösteriyor üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiriyoruz ve getirmeyede devam edeceğiz. Burda sürekli il Başkanı olarak şahsıma Cumhur ittifakı ortağınız,Adalet ve Kalkınma Partisi ile neden hiç bir arada değilsiniz yada genel sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuyormusunuz diye sıkça soruluyor, bu soruyu bize değil onlara sormanızda fayda olacağı kanaatindeyim. Çünkü bu sorunun muhatabı biz değil onlardır. Cumhur ittifakının ruhuna göre hareket etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Biz Büyük Birlik Partisi olarak her zaman yapıcı birleştirici olduk ve olmayada devam edeceğiz"dedi.

TEK DERDİMİZ HİZMETTİR
BBP İl Başkanı Serdal Acar,'' Büyük Birlik Partisi Zonguldak il Başkanlığı olarak Merkez İlçe Başkanım İl Yönetimim ilçe  ve Belde Başkanlarımın bulunduğu yerlerde halkımızın sevincini üzüntüsünü paylaşacak özverili çalışmalarınızdan asla taviz vermeyeceğiz çok çalışarak Partimizi anlatarak en üst noktalara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın Büyük Birlik Partisi Zonguldak'ta vardır emin adımlarla ilerlemektedir, güçlüdür ve sorunları en iyi bilen partidir'' dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi