Eski Devlet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Genel Maden işçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil'i ziyaret etti.
Eski Devlet Bakanı ve DEVA Partlesi Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Petrol İş Sendikası Eski Başkanı ve DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yaşar, Bölge Koordinatörü  Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Essum Aslan, İl Başkanı Fatih Keleş ve yöneticiler Zonguldak'ta ilk ziyareti Genel Maden İş Sendikası'na gerçekleştirdi.
Eski Devlet Bakanı Kavaf, ziyaret ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Partimizin sosyal politikalar çerçevesinde sosyal yardımlardan yararlanan vatandaşlarımız ve  partimizin yaklaşık 3 hafta önce tarım politikası ilgili eylem açıklandı gelecek haftalarda sosyal politikalarla ilgili politikalar açıklayacağız. Karşılıklı konusup görüş alışverişi için buradayız" dedi.

Eski Devlet Bakanı Bakan Kavaf, gazetecilerin Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun işçi açıklarıyla ile ilgili sorusunu yanıtsız bıraktığı gözlendi.


Petrol İş Sendikası Eski Başkanı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yaşar'da, "Emeğin başkentinde olmaktan çok keyif aldım. Sevgili başkanımla da Türk İş adında güzel imzalar attık, sosyal politikaların eylem planını açıklamadan önce bundan sonra da diğer sendikalara gidecegiz. Ekonomik sosyal konseyi bir an önce hayata geçirmemiz, sorunlara çare bulma anlayışındayız" dedi.

GMİS Başkanı  Hakan Yeşil'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.
Hakan Yeşil, "Kurumda işçi açıkları ile ilgili Çok sıkıntımız var. İzlediginiz politikalari bizde destekliyoruz. Zonguldak adına tesekkür ediyorum"dedi 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi