Koronavirüs ile mücadele günlerinde, Zonguldak Belediyesi farklı bir projeye imza attı. 
'Esnaf ve Vatandaş El Ele' diyerek harekete geçen Zonguldak Belediyesi, kampanyaya katkı sağlayan küçük esnafa, vatandaşların 6 Temmuz'a kadar faydalabilecekleri indirim olanakları sağladı. 
Normalleşme süreci 1 Haziran itibariyle başladı ancak; koronavirüs sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntılar en çok küçük esnafı etkiledi. Çoğu kepenkleri kapatmak zorunda kaldı.
Zonguldak Belediyesi'de, bu kapsamda farklı bir projeye imza attı.
'Esnaf ve Vatandaş El Ele' diyerek harekete geçen Zonguldak Belediyesi, kampanyaya katkı sağlayan küçük esnafa, vatandaşların 6 Temmuz tarihine kadar yararlanabilecekleri yüzde 10 ila yüzde 50 arasında değişen indirim olanakları sağladı.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, kent merkezindeki esnafı ziyaret ederek, kampanya kapsamında alışveriş yaptı.Alan, yaptığı açıklamada küçük esnafa destek mesajı verdi. 

Alan; "Covid Günleri Zonguldak. Dün başladık, 6 Temmuz'da sonlandıracağımız bir organizasyon. Amacımız şu; pandemi süecinden sonra sıkıntı yaşayan yerel esnafımıza destek olmak. Zonguldaklı hemşehrilerimizden ricamız, yereldeki esnaflarımızı tercih edelim çünkü, her zaman birbirimize ihtiyacımız var. Bu şekilde sağ olsun bize destek olan, katkı sağlayan esnaf arkadaşlarımız, dostlarımız var. Zonguldak Belediyesi olarak bizler her zaman yerel esnafımızın yanındayız. Vatandaşlarımızdan da ricamız, stickerı gördükleri zaman, indirim oranına göre 6 Temmuz'a kadar buradaki esnafımızdan alışverişlerimizi yapalım." dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi