CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak;esnaf ziyaretinde  “Esnafın borcu ertelensin yada silinsin" dedi.
Zonguldak esnafını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak; “Esnafın durumunun gelecek vaad etmediğini ifade ederek mutlaka esnafın borcu ertelenmeli ya da silinmeli tüm dünya bunu yapıyor dedi.

Zonguldak Dedeman Otel’de düzenlenen ekonomi masası toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ekonomi politikaları ve işveren örgütlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Toplantı sonrası CHP milletvekilleri ile Gazipaşa Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyareti sonrası açıklama yapan Faik Öztrak,“ Şu anda çarşıyı dolaştık ve kapanan işyerleri var.Bunun dışında Pandemenin hararetinin rahatlaması nedeniyle esnaf işbaşında görünüyor.
Ancak gözlerine baktığınızda geleceğe dönük endişeleri var.
Çeşitli yerlerde esnaflarla yaptığımız görüşmelerde şunu görüyoruz kapanma olması halinde esnafın bu durumun altından kalkması mümkün değil. Süratle esnafın şu anda borclari ertelenmesi gerekiyor ya da silinmesi gerekiyor. Bütün dünya bunu yapıyor Ve bizim de bunu yapmamız lazımla esnafımız ayağa kalksın” dedi.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi