ESNAFLARI ZİYARET ETTİ, SİMİT SATIN ALARAK PARTİLİLERLE BÖLÜŞTÜ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan Zonguldak ziyaret etti.
Zonguldak ziyaretinde Fatih erbakan'ı kalabalık partili topluluğu tarafından Mücahit Erbakan sloganları ile karşılandı.Üzerinde Zonguldakspor atkısı ile esnafları dolaşan yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan esnaftan simit satın alarak simidi partililerle bölüştü.
Zonguldaklılar Fatih Erbakan'a yoğun bir ilgi gösterdi.Zonguldak Ziraat döneyim açıklamalarda bulunan yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Anadolu buluşmaları kapsamında Zonguldak'ta geldiğini ifade etti.

Seçim zamanı değil geçim zamanı milletin yanındayız sloganı ile birlikte tüm Türkiye'de dolaştıklarını  belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan şunları söyledi: 

KANAL Z'DE CANLI YAYINA ÇIKACAĞIM

" Zonguldak selamlarımızı iletiyoruz.Bugün Anadolu buluşmaları programlarımız kapsamında Zonguldak'tayız sabahtan Devrek'te ve Çaycuma'da ziyaretlerimizde başladık. Halkımızda kucaklaştık oradaki ilçe teşkilatlarını ziyaret ettik,esnafımızı ziyaret ettik ve şimdi de Zonguldak'ta İnşallah esnaf ziyareti halkımızla kucaklaşma buluşma programı gerçekleştireceğiz ve İnşallah Maden İşçi Sendikasınada ziyarette bulunacağız ve akşam da televizyon programımız var Kanal Z'de saat sekizde bunu gerçekleştireceğiz.
 

Tabii ki buradaki İl Teşkilatımızı da ziyaret edip  İl, ilçe başkanlarımızla, yine akşam televizyon programından önce bir toplantımız olacak. dediğim gibi en başında söz ettiğim gibi programlarımızı milletimizi dinlemek onların derdiyle dertlenmek onların gündemi olmak için ve seçim zamanı değil geçim zamanı milletin yanındayız sloganıyla bütün Türkiye'de bütün Anadolu'da gerçekleştiriyoruz.Bu hafta sonu da dediğim gibi Zonguldak'ta İnşallah bu programı gerçekleştireceğiz ve tabii milletimizi dinlemek ile beraber kendi çözümlerimizi kendi projelerimiz ve fikirlerimizi de inşallah ifade edeceğiz. Her zaman temennimiz duamız milletimizin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulmasına cenabı Allah yeniden Refah Partimizin çalışmalarını inşallah vesile kılsın. Bu çalışmalarla İnşallah milletimizi İslam alemine bütün insanlığı maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarmayı cenabı Allah inşallah nasip etsin derdimiz budur gayemiz budur ve bu gaye uğrunda da gece gündüz Türkiye genelinde bugün Zonguldak'ta olduğu gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz bu ve hele bir kez daha tüm Zonguldaklı'ları en içten dileklerimle selamlıyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi