Fevkani Köprüsü için rapor hazırlandı mı sorusuna Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ''Hem kendi teknik ekibimiz hem de dışarıdan bir ekip raporu hazırlıyor. Proje için de destek alacağız esnafımızı mağdur etmeden yapacağız.


BEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu'nun ''Biz bu raporları yarı fiyatına hazırlarız ama bize hazırlatılmadı, bu sebepten ötürü gitmek isteyenler var'' açıklamasına Başkan Alan;

''Hakan Beyin açıklaması bir talihsizlik keza köprü, keza rapor şehrin donanım eksikliği olduğu ve vakit geçirecek yer olmadığı gibi Üniversite bizim için olmazsa olmaz biz  başka bir anlaşma yapmadık sadece danıştık. Samimi olalım  ZBEÜ'yü çok iyi tanıyorum. 15 yıldır da hep içimdeydim. BEÜ bizim olmazsa olmazım. Bölümlerin kapatılmasına kadar tüm konuya vakıfım. Öğrenci ve velilerimiz geldiğinde bu şehri güzel görmesi peşindeyiz. Ben çok gördüm şehri gördükten sonra kayıt yaptırmadan gideni. Hakan Beyin böyle düşünmesine üzüldüm biz kimseyle anlaşma para ödeme yapmadık'' dedi.

Editör: Haber Merkezi