Saadet Partisi Kilimli İlçe Başkan Vekili Mustafa Tilki, Valilik tarafından Filyos Ateş Tuğla'nın açılmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Partisinin Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi İlçe Başkan Vekili Mustafa Tilki, 11 Haziran'da yaptığı açıklamayla, Filyos Ateş Tuğla'nın açılması gerektiğini ve bu konuda Valilik'e çağrıda bulunduğunu belirterek bu temennisinin karşılık bulmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda gündemi değerlendiren İlçe Başkan Vekili Mustafa Tilki Vali Mustafa Tutulmaz'a Zonguldak'a atanarak görevine başlaması nedeniyle hoşgeldin diyerek başarılar diledi.

Kısa bir süre önce Filyos Ateş Tuğla Fabrikası'nın hizmete açılması çağrısında bulunduklarını ve yapılan bu çağrı'nın Valilik tarafından karşılık bulmasından dolayı halk adına sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Saadet Partisi ilçe başkan vekili Mustafa Tilki yaptığı konuşmada şunları ifade etti.
VALİLİK DOĞRU BİR KARAR VERDİ
 "Ben 11 Haziran günü Ateş tuğlanın kapatılmasını ve kapalı olmasını kabul etmiyoruz diye bir açıklama yapmıştım.  ÇATES'te   yeni açılmıştı. Çates'te olduğu gibi Ateş Tuğla'nın açılması için bir an önce gereği neyse üretime başlaması gerektiğini söylemiştik.
Yaklaşık 10 gün sonra Ateş Tuğla'nın valilik kararıyla  üretime geçtiğini duyduk ve çağrımızın karşılık bulması tabii bizleri gerçekten gerek çalışanlar adına, gerek halk ve gerekse işletmeciler adına çok memnun etti. İnşallah bunun açılması noktasında başta Sayın Vali Tutulmaz'a ve emeği geçen bütün yetkililere buradan  teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca ilimizde valilerin sık sık değişmesinin Zonguldak için iyi olmadığını belirtmiştik ve yeni atanan valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz'a uzun bir çalışma dönemi,ilimiz, ülkemiz için yapacağı çalışmalarda kolaylık ve başarılar diliyoruz. Yönetim kurulu toplantımızın, başta ilçemiz, ilimiz ülkemiz hatta bütün mazlumlar için hayırlar getirmesini temenni ediyorum"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi