Gazi İlköğretim Okulu müdürleri öğrenciler ve birlikte eylemlerini sürdürüyorlar.

Madenci Anıtı'nda  toplanan öğrenci velileri ve öğrenciler 10 günde de eylemlerine devam ettiler. Öğrenciler hep birlikte "okulumuzu istiyoruz", "verilen sözler tutulsun", "Gazi bizim bizim kalacak"şeklinde sloganlar attılar.

Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Sümer Demirel, "Yılmadan vazgeçmeden devam ediyoruz. Okulumuzu istiyoruz.  En kısa sürede Gazi İlköğretim Okulu eğitime başlamak istiyoruz. Bizim olanı istiyoruz,kimseden para pul istemiyoruz. Bizi okulumuza geçirin sonrasında gelmek isteyen başka okullar varsa Gazi İlköğretim Okuluna gelip bizimle eğitim görebilirler."dedi.


Õğrenci velisi Bahar Doğramacı'da , "Burada bir yanlış anlaşılma var. Bizim kesinlikle amacımız siyasi değil. Süreç farklı bir yere doğru uzanmaya başladı. Mithatpaşa velilleri arasında ciddi anlamda bir gerginlik yaşanmaya başladı. Tamamen bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor.  "dedi.
Öğrenci velisi Bayram Nalbant'da, "Benim çocuğum bir dönem takdir aldı. Belki okul Gazi'de olsaydı 2. Dönem de takdir alacaktı ama şu an çocuğum derslerinden geri kalıyor."dedi.
(Haber-Ercan Demir)

 

Editör: Haber Merkezi