AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan basın toplantısı düzenledi.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, göreve gelmesinin ikinci yılını kutladıklarını ifade ederek bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi. Toplantıda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundular.
TOSUN: 10 YILDIR YAPILMAYAN ÇALIŞMALAR 7 AYDA YAPILIYOR
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: "Başkanımızla 2 yıldır çalışıyoruz. Başkanlığa atanmasının faydasını gördük. Uyumlu şekilde iki seçim geçirdik. Yerel seçimlerde kazandığımız başarıda var. Bir emek verildi ve karşılığı alındı. Vatandaşlarımızdan sabır istemiştik, çalışmalar hayata geçiyor. 10 yıldır yapılmayan çalışmalar 7 ayda yapılıyor. Zonguldak daha yaşanır şehir haline gelecek. Hassas günler geçiriyoruz." dedi.

ÇAĞLAYAN: 2 YILDA ÇOK BAŞARILI OLDUK
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan: "Bugün görev alalı 2 yıl oldu. Bu görevi bize layık görenlere teşekkür ediyoruz. İki yıla çok şey sığdırdık. Görevi aldıktan sonra yönetim kurulu oluşturduk. Bize güvenen yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ankara'da kapıları aşındıran bir belediye olduk. Kapuz'a 13 yıl sonra yeniden asfalt dökülüyor. Vatandaş yapılan asfalt başında seviniyor, çalışanlara pasta börek yapıyor. Siyasi çekilmeden daha çok birliğe ihtiyacımız var" dedi

TOSUN: KIZ MESLEK LISESI BELKİ DE YIKILMAYACAK
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kız Meslek Lisesi'nin yıkılacağı yönündeki sorulara yanıt verdi.
Tosun: "Proje yapılırken otopark düşünüldü. Kız Meslek Lisesi'ninin yıkılacağı konuşuluyor. Hastanenin yapılacağı yer ile ilgili çok yer arandı.  Yeni okul yapılırsa öğrenciler oraya gider sonra yıkılır, daha güzeli yapılacaksa yapılır.  69 ambarlarında da vatandaş yaptırmadı. Otopark hastanenin altında var, bundan önemlisi yolun rahatlatılması. Okul yıkılacaksa yenisi yapılacak, çocuklar sokakta kalmayacak. Ayrıca hastane hizmete gidince mevcut şuan ki eski hastane binasına göğüs hastalıkları ve kadın doğum hastanesi gelecek. Zonguldak zihniyeti kimse birşey yapılsın istemiyor, destek verilsin" dedi.

TOSUN: KONGRE SÜRECİMiZ DEVAM EDİYOR
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, kongre sürecini değerlendirdi.Tosun: "7 Ekim'de süreç başladı. Genel merkezin takvimi işliyor. Yıl sonuna kadar delege seçimleri ve belde kongereleri yapılacak. Yıl başından sonra ilçe kongreleri yapılacak. Herkes görevinin başındadır."dedi
(Haber-Ercan Demir)

 

Editör: Haber Merkezi