Kilimli İlçesine Gelik Belde Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Gelik’i daha da güzelleştireceklerini söyledi.

Yapmış oldukları hizmet planlarını hayata geçirdiklerini belirten Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, “Çalışmalarınız tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl sonunda zaten bu yıl ile ilgili çalışmalarımızı planlamıştık. Hem geçen yılın değerlendirmesi yapmıştık ve bu yıl da yapacaklarımızı planlamıştık. Meclis arkadaşlarımız ile beraber yapmış olduğumuz planlarımızı kendi imkanlarımızla hayata geçirecek hizmete dönüştürmeye çalışıyoruz. Bunlar en önemliler bizim için. Mahalle aralarında Yollar var, ana yollarımız büyük ölçüde bitti şimdi en önemli olarak Kırat yolu var ve orayı tamamlamayı düşünüyoruz.” dedi.

DÜĞÜN SALONUNUN TEMELİNİ ATTIK

Gelik’de söz verdiği gibi düğün salonun temelini attıklarını ve yakın zamanda hizmete gireceğini belirten Başkan burhan sezgin, “Yine tekrar bu yıl için düğün salonu söylemiştik onun temelini attık. İnşallah ve İnşallah kısa zamanda onu bitireceğiz. Bazı kurumlar arasında sıkıntımız vardı onları gidereceğiz. Çarşı merkezlerdeki altyapı ve üstünü çevre düzenlemesini yaptık. Dere ıslah çalışmaları başladı ve bitmek üzere. Daha sonra bizim oralardan kendi hiç çalışmalarımız olacak.” dedi

GELİK BELDESİ’Nİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Gelik’i daha da güzelleştireceklerini ve daha yaşanılabilir bir hale getireceklerini belirten Belediye Başkanı Burhan Sezgin, “Gelik beldesini elimizden geldiği kadar güzelleştireceğiz, daha da yaşanılabilir bir yerleşim yeri haline dönüştüreceğiz. Yerel anlamda çalışmalarda bizimle ilgili belediyemize ilgili sıkıntılarımız yok her şey kendi isteğiniz doğrultusunda düzgün bir şekilde yürüyor. Bizim istediğimiz ölçülerin daha da üzerine çıkmak hedefimiz var Onları gerçekleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

GENEL SEÇİMLERE HAZIRIZ

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Ak Parti olarak en yüksek oyu alacaklarını belirten Başkan Burhan Sezgin, “Tabii bu arada genel seçimler gündeme geldi de onun için de çalışmalarımız var. Hem partimize adına hem ülkemiz adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde İnşallah ülkemiz için milletimiz için hayırlı olan neyse o olur diye düşünüyorum. Biz parti olarak hazırlandık ve teşkilatları da güçlendirdik, çalışmamızı da yürütüyoruz kendi içimizde. Tabii bu arada hem belediye çalışmaları hem seçim çalışmaları Biraz yoğun olacaktır ama önemli değil biz her zaman göreve hazırız ve inşallah en yüksek oranda oylarımızı alacağız” dedi.

İSRAİL’İ KINIYORUM

İsrail’in Filistinli kardeşlerimize yönelik katliamını kınadığını belirten Başkan Burhan Sezgin, “Uluslararası düzeyde Gazze'de Filistinli yaşananlar hiç hoş değil. Biz bu arada yaşanan katliamla ilgili tepkimizi ve eylemimizi yaptık. Bu Vahşetin bir önce Durmasını diliyoruz” dedi.

Başkan Sezgin sözlerine Gelik ve Zonguldak halkını mübarek ramazan ayını kutladığını söyleyerek son verdi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi