Zonguldak'ta Genç Kızılay, kısıtlama da görev alan güvenlik ve Belediye temizlik görevlerine sıcak çorba ikramında bulundu.

Zonguldak genç kızılay üyeleri tarafından hafta sonu da anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

35 kişiden oluşan genç Kızılay üyeleri, Bakacakkadı ve Karaman'daki Jandarma uygulama noktalarında, Gökgöl önünde ve şehir merkezinde denetim noktalarında görev yapan Emniyet  personeli,  ayrıca Belediye temizlik görevlileri ile KYK yurtlarında  ve hastanelerde görev yapan güvenlik personeline va kamu görevlilerine, vatandaşlara  sıcak çorba ikram ettiler.

Uygulamayla ilgili bilgi veren Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç, "Bugün sokağa çıkma yasağı fırsat bilerek görevli tüm güvenlik güçleri izle, belediyemizde çalışan temizlik görevlilerine ve hastanelerimizde, KYK yurtlarında çalışan güvenlik görevli kardeşlerimize de bugün ikramlarda bulunacağız. Şu anda Gençlik Kolları başkanımız ile birlikte gönüllerimize birlikte sahaya çıkacağız ve bugün akşama kadar sahada olacağız. Bugün  çorba dağıtımında bulunacağız."dedi. 

Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanı Suat Üstün'de,"Bugün yine bir hafta sonu ve yine çok güzel bir etkinliğimiz. Sıcak çorba ile sıcak gönülleri fethetmeye çıkıyoruz. 35 genç gönüllü arkadaşımız ile birlikte Bakacakkadı daki Jandarma uygulaması,ı Karaman'daki Jandarma uygulaması, ve gökgöl önündeki polis uygulama noktalarında  görev yapan kolluk kuvvetlerimiz çorba ikramında bulunacağız. Aynı zamanda şehir merkezinde bulunan Belediye temizlik görevlilerine görev yapan emniyet görevlilerimize de çorba ikramında bulmacağız.bu vesileyle tüm gönül arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi