Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Genel Balkanı Tuncay Gençer ve Birlik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aynı zamanda hemşehrimiz olan  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Halis Yunus Ersöz'ü ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığının gençler büyük hizmetler yaptığını belirten Birlik başkanı Tuncay Gençer, "Gençlik geleceğimizdir Her şey geçti için" ifadesini kullanarak şu şekilde değerlendirdi:


"Zonguldak, Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Bartın illerinin Ankara'da kurulmuş ve İl temsili olan STK ları tarafından üç yıl önce kurulmuş olan Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği olarak Bölgemizin yetiştirdiği önemli değerlerden olan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Prof.Dr. Sn Halis Yunus Ersöz Beye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarette Birlik Genel Başkanı Sn Tuncay Gençer, Genel Sekreter Dr Sn Yaşar Okur, Genel Başkan Yardımcısı Sn Hasan Kaya, Ankara Karabüklüler Dernek Başkanı Sn Zeki Tunçkaya, İLBANK AŞ önceki dönem YK Başkanvekili Sn Mehmet Yerebakan hazır bulundu. 
 İki kardeşin bile biraraya gelemediği zamanımızda, yedi ili bir araya getirerek, iki milyonun üzerinde bir temsile ve sinerjiye sahip olmayı başaran Birliğimiz, Ülkemizde adeta bir rol model olmuştur. Birlik çalışmaları ve bölge taleplerimiz hakkında istişarelerde bulunduğumuz ziyarette, Birliğimizin misyon, vizyon ve stratejileri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetleri sohbet konusu oldu. Bu manada Bakanlığımız çalışmaları ve Bölgemiz arasında nasıl bir köprü kurulabileceği, yatırımlarda gençlerimizin ön planda tutulması gerekliliği gibi konularda da görüş alışverişinde bulunuldu. Birlik Başkanı günün anısına tuğralı saat, Genel Sekreteri Doktora tezinin kitap basımı, Genel Başkan Yardımcısı ise "15 Temmuz Destanı" isimli şiirini hediye ettik. Dn Bakanımıza kalplerimizi mutmain eden, Devletimizin emin ellerde olduğunu hissettiren, aile tadında sohbeti, göstermiş olduğu yakın ilgi ve nezaketli kabulleri için şükranlarımızı iletiyoruz."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi