Kendisini ziyaret eden gençlere öğüt veren Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir: “Atatürk’ün dediği gibi çok çalışacağız çok çalışacağız çok çalışacağız” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlik merkezi müdürü Hakan Yüksel ve Sporcular Belediye başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.

Sporcular Belediye başkanına çiçek takdim etti. Belediye başkanı Akdemir’de sporculara hediye verdi. 

Başkan Akdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi;

Bugün Atatürk’ün Gençliğe emanet ettiği en güzel bayramlardan bir tanesidir. Bu anlamda gençlik merkezi müdürümüz ve Sporcular bizi ziyaret ettiler. Özellikle tabii ki Türk ulusal bağımsızlığını vatanın bölünmez bütünlüğü önü meşalesini bir kıvılcımını ateşlendi iki gündür. Atatürk’ün 19 Mayıs’ta doğum günü dediği Gerçekten vatanımızın bölünmez bütünlüğü o gün güzel bir kıvılcımla ateşleniyor. Türkiye’nin kurtuluşu bugünden başlar. Atatürk yaptığı toplantılarla bunu bütünleşmesini sağlıyor. Bu sallama gerçekten Türkiye’nin kurtuluşuna bir adım oluyor.  Cumhuriyet kuruluyor biz bu cumhuriyeti kurduk ama onu düzeltecek olan siz gençlersiniz diyor. Bu görevi en iyi şekilde iyi fa edeceğinizi şüphem yok diyor. Bunu en iyi şekilde yemek getireceksin çözelti spor çalışmalarınız ve bu vatana bu bayrağa sahip çıkmanız çok önemlidir ve çıkacağınızdan hiç kuşkumuz yok. Bu duygularla hepinizi yürekten kucaklıyorum. Atatürk’ün dediği gibi çok çalışacağız çok çalışacağız çok çalışacağız”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi