“GENÇLERİMİZ ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR”

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Zonguldak İl Temsilcisi Murat Yılmaz, Vakıf faaliyetlerini anlattı.

Gençlerin ülkemizin geleceği olduğunu ve gençleri eğitim, sosyal ve kültürel anlamda hizmet ettiklerini belirten TÜGVA İl Temsilcisi Murat Yılmaz şunları söyledi:

TÜGVA MÜZİK OKULU PROJESİ DEVAM EDİYOR...

“Türkiye Gençlik Vakfı Zonguldak İl Temsilciliği 2015 Haziran tarihinde Zonguldak’ta faaliyetlerine başladı. Şu anda 6 İlçemizde ve Merkezde çalışmalarımızı yutuyoruz. 6 ilçe temsilcisi kardeşimizi görevlendirdik ve ilçe yönetim kuruları oluşturuldu, faaliyetlerine devam ediyorlar. Biz de Zonguldak merkezde bilindiği gibi Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Sayın Bilal Erdoğan’nın katılımı ile Abdullah Tayyip Olçok Eğitim Merkezi’mizin açılışını yaptık. Şu anda ortaokuldan, liseye ve üniversiteye, çalışan gençlere burada faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Eğitim anlamında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kamplarımız, kurslarımız ve atölyelerimiz hizmet binamızda devam ediyor. Bununla birlikte milli eğitim bakanlığı ile genel merkezimizin yapmış olduğu protokol kapsamında okullarımızda faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu anlamda şu anda hali hazırda devam eden TÜGVA Müzik Okulu projemiz mevcut. Burada Halk Eğitim Merkezi ile birlikte hareket ediyoruz. Ve kurslara katılanlara da sertifika veriyoruz. Müzik okullarında mevzun olan hocalarımızca bu kurslar veriliyor. Ses ve enstrüman kurslarımız şu anda halen devam ediyor. Üniversite öğrencilerin güvenlik olsun diş öğrencilerine yönelik olsun faaliyetlerimiz devam ediyor.”

KİTAP KAFE, KONFERANS SALONU, PLAYSTATİON SALONU, SPOR SALONU, MASA TENİSİ VE DERS ÇALIŞABİLECEKLERİ SALONLARLA GENÇLERİN HİZMETİNDEYİZ.

Eğitim Merkezinde gençlere hizmet ettiklerini belirten Murat Yılmaz, “En son Cumartesi günü Türkiye genelinde Sabah namazı buluşmasını gerçekleştirdik. Türkiye geçtiği kıyamda başlığı ve manşeti ile çıkmış olduğumuz bir sabah namazı buluşmasıydı. 81 ilde ve şu anda hali hazırda kurulu olan 404 İlçemizde faaliyetimiz yürüttük. Eğitim Merkezimize Biz genç kardeşlerimizi bekliyoruz. Burada kitap kafemiz, konferans salonumuz, PlayStation Salonlarımız, spor salonumuz, masa tenisi ve ders çalışabilecekleri salonlar mevcuttur. Bu anlamda genç kardeşlerimizin faydalanabilecekleri bir yer. Gelirlerse biz kendine eğitimci kardeşlerimizle birlikte yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi