Cemalettin Akyol Saltukova’da maden işçileri ile biraraya geldi

 GMİS taban delege seçimlerine ilişkin çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. TTK’nın en büyük üretim bölgesi olan Karadon’dan GMİS Genel Merkezi’ne adaylığını açıklayan Cemalettin Akyol gittiği her yerde “genel başkan” gibi karşılanıyor.

 Bir önceki seçimde Karadon Bölgesi’nden GMİS Yönetim Kurulu’na seçilen Adnan Tıska’nın aday olmadığı belirtilirken, Karadon Bölgesi ile birlikte tüm bölgelerden büyük destek gören Cemalettin Akyol’un GMİS Genel Başkanlığına aday olduğu bildiriliyor.

Cemalettin Akyol’un ekibinde, Karadon Bölgesi’nde maden işçileri arasında çok sevilen GMİS Karadon Şube Sekreteri Akın Demirsoy, 2009 girişli İsa Dereli, Engin Kaya, Şerafettin Yılmaz, Atakan Beklen, Müjdat Özdemir, Uğur Aydın, Dursun Arslan, Cihan Topal gibi güçlü isimler de bulunuyor.

SALTUKOVA’DA COŞKULU KARŞILAMA

Çaycuma, Karaman ve birçok ilçe ve beldede maden işçileri ile toplantılar yapan Cemalettin Akyol ve ekibi hafta sonunda Saltukova’da da büyük coşkuyla karşılandı.

Yüzlerce maden işçisinin katıldığı toplantıda işçilere hitap eden Cemalettin Akyol, “ Maden işçilerinin gerçek temsilcileri olacağız. Ocaklardan geldik, geldiğimiz yeri unutmayacağız. Her platformda maden işçisinin güçlü sesi olup, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı eski güçlü ve saygın yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi